Marco da Silva Ferreira

 

 

Espectacle 'Carcaça', de Marco da Silva Ferreira

Informació de Marco da Silva Ferreira

Nom de l'esdevenimentMarco da Silva Ferreira
UbicacióMercat de les Flors (Sala MAC-Maria Aurèlia Capmany)
DireccióC. de Lleida, 59
MunicipiBarcelona
Comarcabarcelones

Horari de Marco da Silva Ferreira

  • Dijous i divendres: 20 h

Durada aproximada: 1 hora i 15 minuts

Informació sobre Marco da Silva Ferreira

El Mercat de les Flors de Barcelona acollirà el proper 9 de març l’espectacle ‘Carcaça’, de Marco da Silva Ferreira. La direcció artística i coreografia està a càrrec del mateix Ferreira, mentre que l'assistència artística és a càrrec de Catarina Miranda. El repartiment està format per deu intèrprets, entre els quals s’hi troben André Garcia, Fábio Krayze, Leo Ramos, Marc Oliveras Casas, Marco da Silva Ferreira, Maria Antunes, Max Makowski, Mélanie Ferreira, Nelson Teunis i Nala Revlon.

Ferreira fa servir la dansa com a eina per investigar sobre la comunitat, la construcció d’una identitat col·lectiva, la memòria i la cristal·lització cultural. La coreografia, que parteix inicialment d’un footwork saltat com a motor agitador i accelerador, va dibuixant progressivament un cos vibrant, rebel i carnavalesc.

L’espectacle començarà a les 12:00 del 9 de març i finalitzarà a les 12:00 del 10 de març. L’entrada té un preu de 25€ i es pot adquirir a través de la venda online dels espectacles del Mercat de les Flors.

Aquesta és una oportunitat única per veure un espectacle de dansa innovador i ple de contundència, que no us podeu perdre!

Fires i festes de Catalunya © 2023