Inici Agenda Mollerussa Lan Party

mollerussa-lan-party-mollerussa-2019

Mollerussa Lan Party

Mollerussa - (Lleida)

Data d'inici: 07/11/2019

Data de fi: 10/11/2019

Hora: 10 h a 20 h

Web

Categories:

FINALITZAT

Del 7 al 9 de novembre, el Recinte Firal de la 12a Mollerussa Lan Party (MLP) obrirà portes en una sessió non stop de 72 hores que l'any passat va aconseguir aplegar un total de 708 acreditats a la capital del Pla d'Urgell. Destacar que aquest esdeveniment, amb un creixement constant i sostingut des dels seus inicis, compta des de fa ja uns anys amb la secció MLP Kids que té per objecte apropar aquesta trobada tecnològica a un públic més jove.

La superació de la xifra dels 700 inscrits, l’estabilitat de la xarxa i la bona acollida del nou espai de videojocs de lluita -amb 118 jugadors a les competicions-, van ser alguns dels aspectes destacats pels organitzadors en la seva darrera convocatòria de l'any passat. 

A més de la party pròpiament dita, amb unes xifres de participació que la situen, juntament amb les de Cantàbria i Múrcia, en el tercer lloc com a trobada de referència a escala estatal per darrere de Bilbao i Tenerife, el saló de la capital del Pla d’Urgell presenta any rere anys novetats destacables com la de la darrera edició, amb un espai de videojocs de lluita, o la millora de les instal·lacions pel que fa al cablejat. 

D’altra banda, en els darrers anys des de l’organització s’ha treballat per obrir l’esdeveniment al públic en general oferint diferents propostes per poder gaudir-ne. En aquesta línia, l'any 2018 es va repetir per tercer any la MLP Kids amb la voluntat d’apropar el certamen a un públic més jove, aconseguint que divendres al matí visitessin el saló gairebé 300 alumnes procedents de 4 centres educatius. 

També amb la voluntat d’atreure visitants interessats en aquest sector, la MLP inclou un petit saló amb empreses vinculades a la tecnologia

La trobada arrencarà dijous a les 5 de la tarda, amb l'arribada dels primers inscrits, i s'allargarà fins diumenge a les 5 de la tarda, mentre que el públic general pot visitar l'esdeveniment i participar de les activitats obertes a visitants, divendres i dissabte, de les 10 del matí a les 12 de la nit, i diumenge de 10 del matí i fins a migdia.

La Mollerussa Lan Party està coorganitzada per l'ens Fira de Mollerussa i l'Associació Mollerussa Lan Party.