Museu al carrer

 

 

Font: MNACTEC

Informació de Museu al carrer

Nom de l'esdevenimentMuseu al carrer
UbicacióMuseu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC)
DireccióRbla. d'Ègara, 270
MunicipiTerrassa
Comarcavalles-occidental

Informació sobre Museu al carrer

Aquest any, el Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC) ha llançat una iniciativa innovadora i col·laborativa: Museu al Carrer. Aquest projecte, que s'allargarà des de l'2 de gener de 2022 fins al 31 de desembre de 2023, pretén inventariar, georeferenciar i posar en valor el patrimoni de la societat industrial que es conserva als pobles i ciutats de Catalunya.

Es concentrarà en cinc àmbits diferents: el transport i les comunicacions, la publicitat i la informació, el comerç, el lleure i les ciències aplicades. El lloc de celebració serà el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya a Terrassa. Amb aquest projecte, es volen recopilar fotografies i informació dels elements identificatius i corporatius de la societat industrial (s. XIX - 1980) que es troben als carrers i els paisatges del nostre país.

Tothom qui vulgui contribuir-hi pot fer arribar les seves aportacions a través del formulari del web del projecte o bé a través de les xarxes socials del Museu al Carrer, com són Twitter i Instagram amb l'etiqueta #museualcarrer.

No t'ho perdis! Si vols saber-ne més, pots consultar la informació detallada sobre el projecte Museu al Carrer al web del museu.

Fires i festes de Catalunya © 2023