Nits de Clàssics

 

 

Informació de Nits de Clàssics

Nom de l'esdevenimentNits de Clàssics
UbicacióTeatre Principal de Valls
DireccióC. Jaume Huguet 10-12
MunicipiValls
Comarcaalt-camp

Horari de Nits de Clàssics

Tots els concerts se celebraran els dijous a les 20 h.

Menys els de l'Església de Sant  Joan

Informació sobre Nits de Clàssics

Del 12 de gener al 18 de juny, el Teatre Principal de Valls acollirà les Nits de Clàssics, un cicle de concerts de música clàssica organitzat per l'Associació de Músics de Valls i les Joventuts Musicals de l'Alt Camp. Durant aquest període, els amants de la música podran gaudir de recitals, concerts i obres de grans compositors, com Verdi, Mompou, Händel i Pedrell. També es realitzaran concerts a l'Església de Sant Joan i Sant Francesc.

Alguns dels concerts que es podran veure són el de la Jove Capella Reial de Catalunya el 15 de març a Sant Francesc, el de The Delightful Pocket Company el 31 de març a l'Església de Sant Joan, el de Priorart Ensemble el 23 de febrer al Teatre Principal de Valls, el de Gabriel Mas (baríton) i Jesús López Blanco (piano) el 20 d'abril i el de Romain Garioud (violoncel) i Daniel Blanch (piano) el 27 de maig.

Les entrades es poden adquirir a Codetickets.com o presencialment a taquilla. El preu de cada concert és de 15 €, però les persones jubilades obtindran un descompte i els alumnes de l’Escola de Música de Valls tindran una entrada gratuïta per a ells i per a un acompanyant.

Fires i festes de Catalunya © 2023