Orquestra de Guitarres de Barcelona

 

 

Imatge promocional del concert de l'Orquestra de guitarres de Barcelona

Informació de Orquestra de Guitarres de Barcelona

Nom de l'esdevenimentOrquestra de Guitarres de Barcelona
UbicacióPalau de la Música Catalana (Sala de Concerts)
DireccióC. del Palau de la Música, 4-6
MunicipiBarcelona
Comarcabarcelones

Horari de Orquestra de Guitarres de Barcelona

  • 20 h

Informació sobre Orquestra de Guitarres de Barcelona

El Palau de la Música Catalana acollirà el 24 de febrer de 2023 l'Orquestra de Guitarres de Barcelona, una de les poques orquestres del món que interpreta els seus concerts íntegrament de memòria, amb un programa que abasta totes les èpoques de la història de la música clàssica.

La fitxa artística del concert consta del director musical Sergi Vicente, l'Orquestra de Guitarres de Barcelona, la mezzosoprano Mariana Carrilho, el bandolista William Posada i la dansa Olga Ponce.

El programa inclou danses del món, com ara les de G. Sanz, A. Kaufman, G. Montaña, I. Cervantes i S. Vicente, així com música espanyola com ara Asturias d'I. Albéniz i fragments d'El sombrero de tres picos, Canciones populares españolas, El amor brujo i La vida breve de M. de Falla, tots ells arranjaments de Sergi Vicente per a orquestra de guitarres.

Vine a gaudir d'un concert plè de força i precisió, amb un feeling molt especial a l'escenari amb més de 20 guitarres i solistes convidats. Les entrades tenen preus de 25 a 54 € i es poden adquirir online a través del web del Palau de la Música Catalana.

Fires i festes de Catalunya © 2023