Pares normals

 

 

Espectacle 'Pares Normals'

Informació de Pares normals

Nom de l'esdevenimentPares normals
UbicacióTeatre Poliorama
DireccióLa Rambla, 115
MunicipiBarcelona
Comarcabarcelones

Horari de Pares normals

  • Dimecres i dijous: 20 h
  • Divendres i dissabtes: 17.30 h i 20.30 h
  • Diumenges: 18.30 h

Durada aproximada: 1 hora i 40 minuts

Informació sobre Pares normals

El Teatre Poliorama de Barcelona acull l'espectacle "Pares Normals" entre el 18 de novembre de 2022 i el 26 de febrer de 2023. Un musical escrit a vuit mans entre Daniel Alegret, Joan Enric Barceló, Ferran Piqué i Marc Artigau, amb la direcció musical dels Amics de les Arts i la direcció escènica de Sergi Belbel. Una obra que parla de grans temes com la paternitat, maternitat, la mort i l'amor, des d'una perspectiva divertida i emotiva.

L'espectacle explica la història de l'Aran, un noi d'uns trenta anys que viu a Chicago amb la seva parella, la Nora. Ells estan a punt de casar-se i l'Aran ha vingut a explicar-ho als seus pares, ja jubilats, en un viatge llampec a Barcelona. Un accident absurd farà que l'Aran s'hagi de replantejar-se la seva existència i que conegui la Laia, una noia amb qui té molt més en comú del que sembla a primera vista. Serà a l'altra punta del món on l'Aran s'adonarà de què vol en aquesta vida i de qui són realment els seus pares.

Totes les cançons de "Pares Normals" són originals de Els Amics de les Arts. El repartiment està format per Enric Cambray (Aran), Júlia Bonjoch (Laia), Annabel Totusaus (Sofia - mare -), Albert Pérez (Salvador - pare -), Lucía Torres (Nora) i Anna Herebia, Bernat Cot i Víctor Gómez (multipersonatges).

No perdis l'oportunitat d'assistir aquesta proposta teatral emotiva i divertida! Consulta el web del Teatre Poliorama per obtenir informació sobre preus i venda d'entrades.

Fires i festes de Catalunya © 2023