Pintamúsica

 

 

Fragment del cartell de l'espectacle 'Pintamúsica' (podeu veure'l ampliat a l'apartat "Enllaços")

Informació de Pintamúsica

Nom de l'esdevenimentPintamúsica
UbicacióTeatre Goya
DireccióC. de Joaquín Costa, 68
MunicipiBarcelona
Comarcabarcelones

Horari de Pintamúsica

Dues funcions cada diumenge

  • 11 h
  • 12 h

Durada aproximada: 35 minuts

Informació sobre Pintamúsica

El Teatre Goya de Barcelona acull l'espectacle Pintamúsica del 20 de febrer al 26 de febrer de 2023. Una experiència creativa per a nadons i els seus acompanyants, que ens porta a crear una adaptació del quadre 'Dona i ocells en la nit', de Joan Miró.

Aquest viatge sensorial per escoltar, mirar i crear, està formulat a partir de colors, textures, sensacions i sons; la música clàssica de Vivaldi, i música tradicional catalana adaptades per a nadons.

L'espectacle està ideat per Gisela Juanet, amb autoria de Berta Ros, Gisela Juanet i Lorena Lliró, direcció de Gisela Juanet i Lluís Juanet, direcció musical de Berta Ros i Lorena Lliró, disseny espai escènic de Lluís Juanet i Gisela Juanet, escenografia de Mateo Tikas i Natividad Gerbolés, disseny vestuari de Gemma Malé, il·luminació de Lluís Juanet, audiovisual de Pau Gascón i Rosa Cardús, i interpretació i música de Berta Ros / Núria Gómez, Raul Viana / Hector Canós / Marcel·lí Bayer, Lorena Lliró / Cris Vidal i Elisenda Andrés / Guillem Payaró.

Preus des de 12 € i venda d'entrades al web del Teatre Goya.  Vídeo promocional de l'espectacle.

Fires i festes de Catalunya © 2023