Poliana Lima

 

 

Espectacle 'Las cosas se mueven pero no dicen nada', de Poliana Lima

Informació de Poliana Lima

Nom de l'esdevenimentPoliana Lima
UbicacióMercat de les Flors (Sala OM-Ovidi Montllor)
DireccióC. de Lleida, 59
MunicipiBarcelona
Comarcabarcelones

Horari de Poliana Lima

  • Dijous, divendres i dissabte: 19.30 h

Durada aproximada: 1 hora i 15 minuts

Informació sobre Poliana Lima

L'espectacle Las cosas se mueven pero no dicen nada, de Poliana Lima, arriba al Mercat de les Flors (Sala OM-Ovidi Montllor) de Barcelona els dies 9, 10 i 11 de març de 2023.

Aquest espectacle forma part del festival Dansa Metropolitana que se celebra a 12 municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Las cosas se mueven pero no dicen nada és una peça de dansa sobre les idees de permanència i insistència. Interpretada només per dones i construïda a partir de la sonoritat del cos de les ballarines, evoca els processos de transformació i repetició de la natura, sense fer referència a la figuració a escena.

La fitxa artística del projecte inclou Poliana Lima com a idea, coreografia i direcció, Lucas Condró com a assistent de coreografia, Carlos Marquerie al disseny de llums, Arne Bock al disseny de so, Anaïs Zebrowski com a dissenyadora de vestuari, Diego Carrasco Pulido com a assistent de vestuari, Álvaro Gómez Pidal i Alexis Delgado Búrdalo com a audiovisuals, i un equip de 12 ballarines que mostren la seva resiliència ancestral com a forma d’estar en el món.

Podeu adquirir les vostres entrades a preu de 16 € a Patronbase.

Fires i festes de Catalunya © 2023