Inici Agenda Premis Gastronòmics Tarragona

premis-gastronomics-tarragona-tarragona-2021

Premis Gastronòmics Tarragona

Tarragona - (Tarragona)

Data d'inici: 16/04/2021

Data de fi: 20/04/2021

Hora:

Web

Categories: Gastronomia

FINALITZAT
El Patronat Municipal de Turisme de Tarragona ha creat els «Premis Gastronòmics Tarragona». El projecte neix per donar suport al sector gastronòmic, turístic i d’oci del Camp de Tarragona, Costa Daurada i Terres de l’Ebre i per mostrar la seva excel·lència gastronòmica, tant de la creativitat com de la qualitat dels seus productes.   Seran cinc dies d’esdeveniments gastronòmics del màxim nivell on reunirem per primera vegada a tots els xefs amb Estrelles Michelin i Sols de Repsol de la demarcació de Tarragona, amb la participació especial dels Hermanos Torres.   Els Premis s’oferiran per streaming del divendres 16 al diumenge 18 d’abril. A més, seran oberts al públic el cap de setmana del 17 al 18 d’abril. El dilluns 19 d'abril es farà l'entrega de premis a l'Ajuntament de Tarragona. Dimarts dia 20 per streaming la semifinal dels Premis LLadonosa.   Divendres 16 - (Seguiment pel públic exclusivament per streaming) 9 h - Inauguració Premis Gastronòmics Tarragona 9.30 h - Inici Concurs Gastronòmic 10.30 h - Inici Concurs Cocteleria 14.30 h - Cloenda activitats Dissabte 17 - (Obert al públic presencialment sota inscripció prèvia online gratuïta i seguiment en directe per streaming) 10.30 h - Showcooking dels xefs Sergio i Javier Torres www.cocinahermanostorres.com 11.40 h - Showcooking dels xefs Rubén Campos www.rincondediego.com i Arnau Bosch www.canbosch.com 14.00 h - Cloenda activitats matí 17.00 h - Inici activitats tarda 17.30 h - Masterclass de cocteleria d’Adrià de la Rosa (Brand Ambassador Royal Bliss) 18.30 h - Showcooking del xef Vicent Guimerà www.anticmoli.com (De les 10 a les 14 h i de les 17 a les 20 h es podrà fer tast i compra d’olis Verge Extra de Les Borges Blanques i de vi del Celler Clos Galena de la DO Priorat). Diumenge 18 - (Obert al públic presencialment sota inscripció prèvia online gratuïta i seguiment en directe per streaming) 10.30 h - Showcooking del xef Josep Moreno www.deliranto.com 11.30 h - Presentació vins DO Tarragona - cellers: Estol Verd (Rodonyà), Vins i Caves Vives Ambròs (Montferri), Cellers Blanch (Puigpelat), Vinyes del Tiet Pere (Vilabella) 12 h - Masterclass Oli Verge Extra de Les Borges Blanques per Josep Maria Audí (Panell de tast) 14 h - Cloenda d’activitats (De les 10 a les 14.00 h es podrà fer tast i compra d’olis Verge Extra de Les Borges Blanques i de vi del Celler Clos Galena de la DO Priorat). Dilluns 19 10 h - Entrega dels premis als guanyadors de la categoria al millor xef i al millor cocteler a l’Ajuntament de Tarragona. Dimarts 20 9 a 14.30 h - A través de l'Instagram dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa la semifinal que es realitzarà al mateix Palau Firal i de Congressos. Per a més informació visita  www.premislladonosa.com