Roser López Espinosa

 

 

Espectacle 'Cometa', de Roser López Espinosa

Informació de Roser López Espinosa a Barcelona

Nom de l'esdevenimentRoser López Espinosa
Data d'inici25/03/2023
Data de finalització26/03/2023
UbicacióMercat de les Flors (Sala PB-Pina Bausch)
DireccióC. de Lleida, 59
MunicipiBarcelona
Comarcabarcelones

Horari de Roser López Espinosa

  • Dissabte: 12 h i 17 h
  • Diumenge: 12 h

Durada aproximada: 40 minuts

 

Funcions escolars del 21 al 24 de març a les 10.30 h

Informació sobre Roser López Espinosa

El 25 de març de 2023, el Mercat de les Flors de Barcelona acollirà l'espectacle 'Cometa' de Roser López Espinosa, dins del festival Dansa Metropolitana. Aquest espectacle s'adreça a un públic familiar format per nens i nenes entre 6 i 10 anys, i consisteix en una aventura galàctica per redescobrir i meravellar-se amb la força de la gravetat, les possibilitats del moviment i el poder de la empatia. La geometria, el joc i la velocitat de la llum seran alguns dels elements que els nens i nenes podran gaudir durant aquest espectacle.

La fitxa artística de 'Cometa' està formada per la coreògrafa i concepte Roser López Espinosa, Nora Baylach a l'interpretació, Mark Drillich a la música original, Åsa Gjerstad al vestuari, Katarina Pejovic a la dramatúrgia, Daniel Bennett i Christian Klette a les il·lustracions i Roser López Espinosa al disseny d'espai escènic.

Les entrades es poden comprar a un preu de 12 € a través de la web Patronbase. Per obtenir més informació sobre l'espectacle i el festival, es pot consultar el web del Mercat de les Flors.