Tanxugueiras

 

 

Trio Tanxugueiras

Informació de Tanxugueiras

Nom de l'esdevenimentTanxugueiras
UbicacióPalau de la Música Catalana (Sala de Concerts)
DireccióC. del Palau de la Música, 4-6
MunicipiBarcelona
Comarcabarcelones

Horari de Tanxugueiras

  • 20 h

Informació sobre Tanxugueiras

El proper 10 de març de 2023, al Palau de la Música Catalana (Sala de Concerts) de Barcelona, s'inicia el 36è Festival Folk Internacional, dins del qual es representarà el concert del trio Tanxugueiras, un espectacle que no et pots perdre!

Formades per Sabela Maneiro, Aida Tarrío i Olaia Maneiro, Tanxugueiras són una de les propostes més innovadores, autèntiques i sorprenents de la Península Ibèrica. Aquestes tres cantareiras reinterpreten els sons d'una tradició mil·lenària fusionant-la amb els ritmes urbans més propers al trap o a l'electrònica. La seva energia, empoderament, contundència i virtuosisme vocal són els màxims exponents del seu innovador estil.

Aquest concert, organitzat pel Festival Folk Internacional Tradicionàrius i el Palau de la Música Catalana, s'emmarca dins del cicle Palau Fronteres, que busca diluir les fronteres entre la música popular i la música clàssica explorant nous territoris i formats. No t'ho perdis! Les entrades per als concerts i espectacles del Palau de la Música Catalana es poden trobar a partir de 20 euros.

Fires i festes de Catalunya © 2023