Teatre musical Sant Pere El Farsant

 

 

Fotografia: Désirée Gómez / Il·lustració: Lluc Valvere

Informació de Teatre musical Sant Pere El Farsant

Nom de l'esdevenimentTeatre musical Sant Pere El Farsant
UbicacióEl Maldà
DireccióCarrer del Pi, 5
MunicipiBarcelona
Comarcabarcelones

Horari de Teatre musical Sant Pere El Farsant

  • De dilluns a dissabte a les 20 h
    Diumenge a les 19 h

Informació sobre Teatre musical Sant Pere El Farsant

El Col·lectiu Pedant a Missa i Repicant presenta Sant Pere El Farsant, un conte de Setmana Santa en quatre actes per a quatre actrius i orquestrina. L'espectacle s'estrenarà el 15 de febrer del 2023 al Teatre El Maldà de Barcelona i finalitzarà el 12 de març del mateix any.

La sinopsi de la peça és la següent: Sant Pere el Farsant és una cantata en quatre actes per a quatre actrius, dues coristes i orquestrina. Aquest conte de setmana Santa explica la derrota d'en Pere, un anarquista fatxenda, quan intenta enfrontar-se tot sol a la força policial que ha arrestat la majoria dels seus camarades.

El nostre Pere es veurà obligat a decidir davant dels agents si ha de restar fidel a les seves conviccions polítiques o ha de salvar la pell i ser mereixedor del nom sobre el qual ell sempre ha escopit: traïdor.

Les entrades per a l'espectacle tenen un preu de 16€ de dilluns a divendres, 18€ dissabte i diumenge i 20€ a taquilla, més 1€ de despeses de gestió. Podeu comprar les entrades a través de la pàgina web El Maldà. No us perdeu aquesta oportunitat de gaudir d'una obra única!

Fires i festes de Catalunya © 2023