Terra Baixa (reconstrucció d'un crim)

 

 

Laura Conejero / © David Ruano - TNC

Informació de Terra Baixa (reconstrucció d'un crim)

Nom de l'esdevenimentTerra Baixa (reconstrucció d'un crim)
UbicacióTNC - Sala Gran (Teatre Nacional de Catalunya)
DireccióPl. de les Arts, 1
MunicipiBarcelona
Comarcabarcelones

Horari de Terra Baixa (reconstrucció d'un crim)

  • Dimecres: 11 h (funció escolar)
  • De dijous a dissabtes: 19 h
  • Diumenges: 18 h
Durada aproximada: 2 hores i 15 minuts

Informació sobre Terra Baixa (reconstrucció d'un crim)

Torna a les escenes el clàssic català Terra baixa, de l’autor Àngel Guimerà, amb la versió de Pablo Ley i la direcció de Carme Portaceli. L’obra arriba al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) a partir del 19 de gener de 2023 i es podrà veure fins al 26 de febrer del mateix any.

Aquesta versió contemporània i trepidant de Terra baixa esdevé un relat detectivesc i un thriller sobre la lluita de classes, situat a la Barcelona de l'anarquisme del segle XX. La història se centra en un treballador, Manelic, que ha assassinat el seu amo, en Sebastià, per alliberar la Marta (i a ell mateix).

La fitxa artística inclou els intèrprets Pepo Blasco, Laura Conejero, Mohamed El Bouhali, Borja Espinosa, Eduard Farelo, Mercè Mariné, Roser Pujol, Manel Sans, Kathy Sey i Anna Ycobalzeta.

L’espectacle està dirigit a un públic a partir de 14 anys i el preu de l’entrada és de 29 €. També hi ha descomptes especials del 50% (14,50 €) i del 25% (21,75 €). Consulta el web del TNC per a més informació.

No et perdis l'oportunitat de veure aquesta obra de teatre de clàssic català, convertida en un thriller magnífic sobre la lluita de classes!

Fires i festes de Catalunya © 2023