Tots eren fills meus

 

 

Espectacle 'Tots eren fills meus' / © Sílvia Poch

Informació de Tots eren fills meus

Nom de l'esdevenimentTots eren fills meus
UbicacióTeatre Lliure Montjuïc (Sala Fabià Puigserver)
DireccióPl. de Margarida Xirgu, 1
MunicipiBarcelona
Comarcabarcelones

Horari de Tots eren fills meus

  • Dimecres, dijous i divendres: 19 h
  • Dissabtes: 17 h
  • Diumenges: 18 h
Durada aproximada: 2 hores i 10 minuts

Informació sobre Tots eren fills meus

El Teatre Lliure de Montjuïc de Barcelona acull des de l'22 de febrer fins al 26 de març l'espectacle Tots eren fills meus dirigit per David Selvas. Es tracta d'una obra d'Arthur Miller de 1947 de sorprenent actualitat, basada en fets reals, que posa de manifest el paper de la joventut en la construcció d'una societat més justa. A través de l'amor, els fills de dos antics socis d'una fàbrica de peces d'avions que, durant la Segona Guerra Mundial, van servir unes peces defectuoses i van provocar la mort de molts joves soldats, es desencadenen tràgiques conseqüències.

La fitxa artística l'encapçala David Selvas com a director i Cristina Genebat com a traductora, amb Alejandro Andújar a l'espai escènic, Maria Armengol al vestuari, Ignasi Ruiz a la caracterització, Mingo Albir a l'il·luminació i Damien Bazin a l'espai sonor. El repartiment està format per Quim Àvila, Clàudia Benito, Jordi Bosch, Eduard Buch, Ricard Buján/Ramon Mir, Eduardo Lloveras, Francesc Marginet, Gemma Martínez, Clara de Ramon i Emma Vilarasau.

L'espectacle està recomanat per a majors de 15 anys i es representarà en català amb sobretítols en castellà i anglès cada dissabte a partir del 04 de març. Els preus van des de 10 a 29€ i es pot adquirir l'entrada a través de la web de Teatre Lliure.

Fires i festes de Catalunya © 2023