Tradicionàrius

 

 

Logo del C.A.T.

Informació de Tradicionàrius

Nom de l'esdevenimentTradicionàrius
UbicacióCentre Artesà Tradicionàrius - C.A.T.
DireccióPl. d'Anna Frank, s/n
MunicipiBarcelona
Comarcabarcelones

Informació sobre Tradicionàrius

El Centre Artesà Tradicionàrius (C.A.T.) de Barcelona acull cada any el Festival Folk Internacional Tradicionàrius, un cicle de música tradicional catalana que s'obre a formacions musicals dels Països Catalans i d'altres països des de 2003. El festival s'allarga al llarg de dotze setmanes i compta amb més de quaranta grups i solistes. La darrera edició ha mobilitzat al voltant de 12.000 espectadors.

A més de concerts i ball folk les nits de dijous, divendres, dissabtes i diumenges, el festival també ofereix altres cicles com ara Les Vespres dels dimecres, Folk als Mercats, i Tradicionàrius al Territori. El Festival també està associat a festivals i cicles veïns com el Rubrifolkum a Sant Boi de Llobregat, el Folkestoltes a Girona, el Garrotxinàrius a Olot i la Violinada a Argelaguer.

Aquest 2023 el Festival Folk Internacional Tradicionàrius se celebrarà des del 13 de gener fins al 31 de març a Barcelona. Podeu consultar la programació de concerts i espectacles seguint l'enllaç següent: Festival Folk Internacional Tradicionàrius 2023.

Fires i festes de Catalunya © 2023