Trepitjant el mar del Triàsic

 

 

Un viatge a la història de la Terra i a la vida ara fa 240 milions d'anys (font: museualcover.com)

Informació de Trepitjant el mar del Triàsic

Nom de l'esdevenimentTrepitjant el mar del Triàsic
UbicacióPedreres de Lucas
MunicipiAlcover
Comarcaalt-camp

Horari de Trepitjant el mar del Triàsic

  • A les 11.30 h

Informació sobre Trepitjant el mar del Triàsic

El proper 18 de març, Alcover acollirà una nova edició de l'activitat Trepitjant el mar del Triàsic. Es tracta d'una visita guiada a les pedreres de Pedreres de Lucas, on es descobrirà com era l'antic mar de les Muntanyes de Prades en el període Triàsic, entre els 250 i els 200 milions d'anys enrere. Aquesta etapa de la història de la Terra està considerada un dels grans moments en l'evolució de la vida al planeta, ja que va ser l'inici de la diversificació dels rèptils, així com dels primers mamífers, de nous grups de vegetals i d'invertebrats.

Tot i que a Alcover es pot gaudir de l'exposició Triàsic, explosió de vida, res substitueix l'experiència de visualitzar l'antic mar de les Muntanyes de Prades a l'indret exacte on tot va succeir. Per això, el Museu d'Alcover us ofereix aquesta visita guiada. Cal vehicle propi per arribar a les pedreres, però l'activitat és gratuïta amb reserva prèvia al museualcover@alcover.cat o al 671 050422 (Whatsapp).

Aprofiteu l'ocasió per descobrir una part important de la història de la Terra, i gaudiu d'una experiència única a les Muntanyes de Prades!

Fires i festes de Catalunya © 2023