Tres Mosqueters

 

 

Espectacle 'Tres Mosqueters'

Informació de Tres Mosqueters

Nom de l'esdevenimentTres Mosqueters
UbicacióTeatre Condal
DireccióAv. del Paral·lel, 91
MunicipiBarcelona
Comarcabarcelones

Horari de Tres Mosqueters

  • Cada diumenge: 12 h

Durada aproximada: 1 hora i 5 minuts

Informació sobre Tres Mosqueters

El Teatre Condal de Barcelona presenta l'espectacle Tres Mosqueters, una producció de dansa familiar basada en el clàssic d'Alexandre Dumas i amb coreografies d'emoció, projeccions espectaculars i una banda sonora de pel·lícula. L'espectacle tindrà lloc entre el 2022-11-06 12:00:00 i el 2023-02-26 12:00:00.

El punt de partida és una classe de literatura on el professor parla als alumnes de les aventures de D’Artagnan i els seus tres mosqueters. D'Artagnan haurà d’ajudar la reina a recuperar un collaret de diamants acompanyat dels seus nous amics Athos, Aramis i Porthos, interpretats per nois i noies de la mateixa classe.

Aquesta producció compta amb una fitxa artística encapçalada per Laura Olivella, dramatúrgia, direcció i coreografia, amb composició musical de Bernat Hernández i Pau Doz, i amb intèrprets com Lluís Parera, Guillem Gamell, Sònia Serra, Jorge Caro, Guillem Fole, Anna Dacosta, Óscar Planells, Adrià Juárez, Rita Cortés i altres.

Les entrades per a l'espectacle es poden comprar al web del Teatre Condal aquí, amb preus des de 16,15 €. Per a més informació, no us perdeu el vídeo promocional a YouTube.

Fires i festes de Catalunya © 2023