Una dent sota el coixí

 

 

Informació de Una dent sota el coixí

Nom de l'esdevenimentUna dent sota el coixí
UbicacióTeatre Modern
DireccióPl. de la Vila, 5
MunicipiEl Prat de Llobregat
Comarcabaix-llobregat

Horari de Una dent sota el coixí

  • 12 h

Informació sobre Una dent sota el coixí

El pròxim 12 de març, a partir de les 12h, el Teatre Modern de El Prat de Llobregat acull l'espectacle familiar 'Una dent sota el coixí', a càrrec de la companyia Poca Cosa Teatre.

Aquesta divertida història gira al voltant de la Lluïsa, la responsable del magatzem de joguines del Ratolí Martí, el Ratoncito Pérez, la Fada de les Dents i els Angelets. Quan aquests personatges recullen una dent sota el coixí d'un nen o una nena, la Lluïsa ha de triar el regal ideal per aquell infant.

La Lluïsa fa aquesta feina des de fa molts anys, però s'està fent gran i es cansa molt, per això busca un substitut. Després de provar diferents candidats, troba a la Violeta. Però la relació entre totes dues no serà fàcil, fins que un dia, arriba al magatzem una dent molt especial, i hauran d'unir esforços per descobrir quin és el regal que necessita aquesta dent tan singular.

No et perdis aquesta oportunitat de gaudir d'una divertida aventura amb la Lluïsa i la Violeta, i descobrir quin és el regal que necessita aquesta dent tan singular! Pots veure un avanç de l'espectacle aquí.

Fires i festes de Catalunya © 2023