Inici Agenda VI Jornades del Patrimoni Literari Ebrenc "Patrimoni oblidat, memòria viva. Paisatge, personatges i oficis recuperats de la literatura i la paraula"

vi-jornades-patrimoni-literari-ebrenc-patrimoni-oblidat-memoria-viva-paisatge-personatges-oficis-recuperats-literatura-paraula-tortosa-2020

VI Jornades del Patrimoni Literari Ebrenc "Patrimoni oblidat, memòria viva. Paisatge, personatges i oficis recuperats de la literatura i la paraula"

Tortosa - (Tarragona)

Data d'inici: 09/11/2020

Data de fi: 14/11/2020

Hora: De 18 a 21 h

Web

Categories: Conferències

FINALITZAT
Les VI Jornades del Patrimoni Literari Ebrenc, que aquest any es faran telemàticament, es titulen “Patrimoni oblidat, memòria viva. Paisatge, personatges i oficis recuperats de la literatura i la paraula”. Durant una setmana inclouran un gran nombre de ponències, que tenen per objectiu difondre aspectes del patrimoni ebrenc que la recerca, la literatura, la música, el cinema... en aquest cas per reviure personatges lligats als diferents paisatges culturals i naturals de les Terres de l’Ebre.   Hi participaran especialistes de diferents disciplines, relacionats amb el patrimoni, la història i la cultura: Victòria Almuni, Marc Ballester, Íngrid Bertomeu, Andreu Carranza, Montse Castellà, Félix Edo, Àlex Farnós, Maite Hernández, Marc Marc, Jordi Marín, Vicent Pellicer, Josep Santesmases, Màrius Serra, Emigdi Subirats, Joaquim Vilagrassa. També estan programades algunes visites guiades.   Com a novetat, les Jornades de Patrimoni Literari Ebrenc es podran seguir en streaming a través de la pàgina web de la biblioteca i xarxes socials (facebook, twitter i youtube) amb l'objectiu d'arribar a tots els públics. I a més d'adaptar-se a la situació actual aquestes jornades s'han proposat arribar a noves audiències i trencar les barreres físiques, en format digital i si l'evolució de la Regió Sanitària ho permet, presencialment, amb un nombre molt reduït físicament.   NOTES DE L'AGENDA CULTURAL: El caràcter virtual d'aquesta activitat fa que la informació de l'apartat "Espai", així com la geolocalització al mapa, és merament orientativa en relació a l'entitat que us ofereix aquesta activitat digital.