Visites guiades a la subhasta del peix de Palamós

 

 

Museu de la Pesca al Moll de Palamós. Font: el seu web

Informació de Visites guiades a la subhasta del peix de Palamós

Nom de l'esdevenimentVisites guiades a la subhasta del peix de Palamós
UbicacióEspai del Peix
DireccióMoll Pesquer, s/n
MunicipiPalamós
Comarcabaix-emporda

Horari de Visites guiades a la subhasta del peix de Palamós

Només els divendres no festius i en què s'hagi pogut sortir a pescar:

  • de 16.30 a 17 h
  • de 17 a 17.30 h
  • de 17.30 a 18 h

Informació sobre Visites guiades a la subhasta del peix de Palamós

El Port pesquer de Palamós és un dels principals atractius de la Costa Brava i un dels seus grans tresors és la subhasta del peix. Aquest estiu, des del Espai del Peix es podrà gaudir de visites guiades per conèixer el funcionament d'aquesta subhasta, les característiques de la flota, les espècies venudes i el paper dels compradors.

Des del Port de Palamós es proposen visites guiades entre el 23 de desembre de 2022 i el 24 de febrer de 2023. Aquesta activitat, de 30 minuts, té com a objectiu sensibilitzar el visitant cap a l'activitat pesquera, la gent que hi treballa i els productes del mar.

Per tal de poder gaudir de l'activitat cal inscriure's-hi prèviament al Servei d'Atenció al Visitant del Museu de la Pesca (tel. 972 600424 o bé a l'a/e: infomuseu@palamos.cat). L'activitat no es fa si aquell mateix dia les barques no han sortit a pescar (la causa més probable pot ser el mal temps).

Les visites inclouen un audioguia gratuïta sobre diversos aspectes de la subhasta, el peix i la pesca a Palamós, consultable des del telèfon mòbil. S'ha de respectar les mesures sanitàries contra la covid vigents. El preu és de 1,5 € per persona, l'activitat és gratuïta per als menors de 4 anys. Podeu compra les entrades en línia aquí.

Fires i festes de Catalunya © 2023