Inici Agenda XI Fira d'artesania de la fusta i del moble - VII Festa del moble

xi-fira-artesania-fusta-i-del-moble-vii-festa-moble-la-senia-2019

XI Fira d'artesania de la fusta i del moble - VII Festa del moble

la Sénia - (Tarragona)

Data d'inici: 19/10/2019

Data de fi: 20/10/2019

Hora:

Categories:

FINALITZAT

La Fira d’Artesania de la fusta i el moble de la Sénia és un projecte que s’inicia l’any 2009. La primera edició va adoptar el format de jornada, més que de fira, ja que juntament amb l’exposició de peces artesanes es van celebrar unes ponències relacionades amb l’artesania i l’ofici de fuster a la Sénia. El cert és que amb aquesta jornada moltes persones van mostrar interès en el projecte, fet que va ajudar a al creació de l’Associació d’Artesans de la Sénia. 

Des de fa uns anys, la fira es complementa, amb la col·laboració de la Federació de Comerciants del Moble, amb la Festa del Moble. Durant el cap de setmana de la fira les botigues de mobles tenen obertes les seves portes, amb ofertes, descomptes i promocions especials per recordar que la Sénia segueix sent un important referent en el comerç del moble.

L’organització compta també amb la col·laboració de diverses entitats del poble: Associació d’Artesania, federació de comerç del moble (FECOMS), empresaris del moble (CEMS), Centre d’Estudis Seniencs, CENFIM i federació de comerços locals (FECOSE).