Bolvir

Agenda de Fires i Festes

Tornar a la comarca

Bolvir

Agenda de Fires i festes a Bolvir

Descobreix el encant de Bolvir

Bolvir és un preciós municipi situat a la comarca de la Cerdanya, a la província de Girona, a Catalunya. Aquest poble de muntanya està envoltat de paisatges espectaculars i ofereix una gran varietat d'activitats turístiques per als visitants. Amb les seves cases de pedra, les esglésies romàniques i els espais naturals, Bolvir és un lloc perfecte per a aquells que busquen tranquil·litat i bellesa natural.

Atraccions turístiques a Bolvir

Una de les principals atraccions turístiques de Bolvir és la seva església parroquial, que data del segle XII i destaca pel seu estil romànic. A més, el municipi compta amb diverses rutes de senderisme que permeten als visitants explorar la seva natura impressionant. Els amants de l'esquí trobaran a prop les estacions d'esquí de La Molina i Masella, que ofereixen diverses activitats d'hivern. A més, Bolvir està a prop de la famosa ruta del romànic, que inclou diverses esglésies i monestirs romànics de la zona.

Festes tradicionals a Bolvir

Bolvir també és conegut per les seves festes tradicionals, que ofereixen als visitants l'oportunitat de conèixer la cultura i les tradicions locals. Una de les festes més destacades és la Festa Major, que se celebra al juliol i inclou activitats com concerts, espectacles de carrer i focs d'artifici. A més, el municipi celebra altres festes com la Festa de Sant Roc, la Fira de Sant Isidre i la Fira de la Tòfona, que permeten als visitants gaudir de la gastronomia i els productes locals.

En resum, Bolvir és un lloc perfecte per als amants de la natura i la cultura, amb les seves impressionants atraccions turístiques i les seves festes tradicionals. Ja sigui per gaudir dels seus paisatges, practicar esport o conèixer la seva cultura local, Bolvir ofereix una experiència inoblidable per a tots els visitants.