Calella

Agenda de Fires i Festes

Tornar a la comarca

Calella

Agenda de Fires i festes a Calella

Fira de Calella i l'Alt Maresme

Fira de Calella i l'Alt Maresme

20/09/2024 - 23/09/2024

El municipi de Calella

Calella és un municipi situat a la comarca del Maresme, a la província de Barcelona. Coneguda per les seves platges de sorra fina i aigües cristal·lines, Calella és un destí turístic popular per a aquells que busquen sol, mar i una atmosfera mediterrània. A més de les seves platges, Calella també ofereix una gran varietat d'atraccions turístiques, com ara el seu nucli antic amb les seves estretes carreretes empedrades, les seves esglésies i els seus edificis modernistes.

Atraccions turístiques d'interès

Una de les principals atraccions turístiques de Calella és el Far de Calella, situat a la Punta dels Burricaires. Aquest far ofereix unes vistes espectaculars de la costa i és un lloc ideal per a gaudir d'una posta de sol inoblidable. El Parc Dalmau és un altre lloc d'interès, un espai verd amb jardins, fonts i escultures que convida a passejar i relaxar-se. El Museu del Turisme de Calella, ubicat en una casa modernista, ofereix una visió de la història turística de la localitat i de com ha evolucionat al llarg dels anys.

Principals festes del lloc

Calella és coneguda per les seves festes i esdeveniments durant tot l'any. Una de les festes més importants és la Festa Major, que se celebra a finals de juliol i comença amb el pregó i la cercavila. Durant aquests dies, el municipi s'omple d'activitats culturals, concerts, espectacles pirotècnics i tradicionals correfocs. La Fira de Calella, que se celebra a l'octubre, és una altra festa popular on es pot gaudir de gastronomia, artesania i activitats per a totes les edats.

En resum, Calella és un municipi que ofereix una gran varietat d'atraccions turístiques, des de les seves platges fins als seus monuments i festes tradicionals. És un destí ideal per a aquells que busquen gaudir de la cultura, la natura i la tradició catalana en un entorn mediterrani incomparable.