el Catllar

Agenda de Fires i Festes

Tornar a la comarca

el Catllar

Agenda de Fires i festes a el Catllar

Festa major de el Catllar 2024

Festa major de el Catllar 2024

28/12/2023 - 28/12/2023

El municipi de El Catllar

El Catllar és un petit municipi situat a la comarca del Tarragonès, a la província de Tarragona, a Catalunya. Aquest encantador poble està envoltat de natura i ofereix una gran varietat d'activitats turístiques per a tots els visitants. Amb una població d'aproximadament 4.000 habitants, El Catllar és conegut per la seva bellesa natural i la seva rica història.

Atraccions turístiques d'interès

El Catllar és un lloc idoni per als amants de la natura i la història. Una de les atraccions turístiques més destacades del municipi és el Castell del Catllar, una impressionant construcció medieval que data del segle XI. El castell ofereix vistes panoràmiques de la zona i és perfecte per a aquells que estiguin interessats en la història de la regió.

A més del castell, El Catllar també compta amb diverses rutes de senderisme i ciclisme que recorren els paisatges més bonics del municipi. Els amants de l'aire lliure poden gaudir de la tranquil·litat dels boscos i descobrir la flora i fauna locals.

Per als qui estiguin interessats en la cultura i la tradició, El Catllar compta amb diverses festes i celebracions al llarg de l'any. La Fira de Sant Miquel és una de les festes més importants del municipi, on es poden trobar activitats per a tota la família, concerts, mercats artesanals i delicioses degustacions de la gastronomia local.

Principals festes del lloc

A més de la Fira de Sant Miquel, El Catllar celebra altres festes tradicionals que val la pena visitar. La Festa Major, que se celebra a l'agost, és una celebració plena de música, ball, focs artificials i diverses activitats per a tots els edats. Aquesta festa ofereix una oportunitat única per experimentar la cultura i la tradició del poble.

Altres celebracions destacades inclouen la Festa de Sant Antoni, la Festa de Sant Jordi i la Festa de Sant Joan, on es poden trobar espectacles tradicionals, jocs populars i delicioses especialitats culinàries.

En resum, El Catllar és un destí turístic ideal per a aquells que busquin una escapada tranquil·la envoltada de natura i història. Amb les seves atraccions turístiques d'interès i les seves festes tradicionals, aquest encantador municipi ofereix una experiència única per a tots els visitants.