el Masnou

Agenda de Fires i Festes

Tornar a la comarca

el Masnou

Agenda de Fires i festes a el Masnou

Fira Comercial i Gastronòmica

Fira Comercial i Gastronòmica

11/05/2024 - 12/05/2024

Descobreix el Masnou

El Masnou és un municipi situat a la comarca del Maresme, a la província de Barcelona. Amb una població de més de 22.000 habitants, aquesta localitat costanera ofereix als visitants un encant tradicional català combinat amb un ambient mediterrani relaxant.

La seva ubicació privilegiada a la vora del mar Mediterrani fa que El Masnou sigui un destí turístic popular, especialment durant els mesos d'estiu, quan les platges de sorra fina i les aigües cristal·lines conviden a prendre el sol i a gaudir de l'aire lliure.

Atraccions turístiques

Una de les principals atraccions turístiques d'El Masnou és el seu port esportiu, que ofereix una gran varietat de restaurants, bars i botigues, a més de ser l'escenari d'activitats nàutiques com la vela i el windsurf. El passeig marítim és perfecte per a passejar i admirar les impressionants vistes al mar.

El Masnou també compta amb un patrimoni arquitectònic interessant, com el Castell de Masnou, una antiga fortalesa medieval que data del segle XI. A més, la Parròquia de Sant Pere del Masnou és una visita obligada, ja que és un exemple destacat de l'arquitectura gòtica catalana.

Per als amants de la natura, el Parc del Montnegre i el Corredor es troba a prop del Masnou i ofereix una gran varietat de senders per a fer senderisme i ciclisme de muntanya.

Les festes tradicionals

El Masnou també és conegut per les seves festes tradicionals, que ofereixen als visitants l'oportunitat de experimentar la cultura i les tradicions locals. La Festa Major del Masnou se celebra al juliol i inclou concerts, espectacles de carrer, focs artificials i activitats per a tota la família.

Una altra festa destacada és la Fira del Peix Blau, que se celebra al juny i posa de manifest la importància de la indústria pesquera al Masnou. Els visitants poden gaudir de degustacions de peix fresc i marisc, així com de música en viu i activitats relacionades amb el mar.

En resum, El Masnou és un destí turístic encantador que ofereix una combinació perfecta de platges, cultura i gastronomia. Amb les seves festes tradicionals i les seves atraccions turístiques, aquest municipi és un lloc ideal per a gaudir de les meravelles de la costa catalana. No dubtis a visitar la nostra pàgina web per estar al corrent de les fires i festes que es celebren a El Masnou i altres llocs de Catalunya!