la Garriga

Agenda de Fires i Festes

Tornar a la comarca

la Garriga

Agenda de Fires i festes a la Garriga

La Garriga: un poble amb encant

La Garriga és un municipi situat a la comarca del Vallès Oriental, a la província de Barcelona. Amb una població d'aproximadament 17.000 habitants, aquesta localitat destaca pel seu encant rural i la seva rica història. El seu entorn natural, juntament amb les seves festes i fires, fan de La Garriga un lloc ideal per als amants del turisme rural i cultural.

La Garriga és coneguda pels seus magnífics jardins i parcs, on es pot gaudir d'agradables passejades i activitats a l'aire lliure. El Parc de l'Agulla, el Parc de Can Raspalls i el Parc de la Quinta d'en Roig són alguns dels espais verds més destacats del municipi. A més, La Garriga també ofereix una gran varietat d'atraccions turístiques d'interès, com ara el Pou de gel, una construcció del segle XVII utilitzada per conservar els aliments.

Principals festes i fires

Una de les grans atraccions de La Garriga són les seves festes i fires tradicionals, que atrauen a visitants de tota la comarca i més enllà. La Festa Major de La Garriga, que se celebra a finals d'agost, és una de les més importants de la zona. Durant aquests dies, el municipi es converteix en un escenari de concerts, espectacles de carrer, activitats esportives i una gran varietat de tallers i activitats per a tota la família.

A més, La Garriga també acull altres celebracions com la Fira Modernista, que té lloc al mes de juny. Aquesta fira ofereix als visitants l'oportunitat de viure l'època modernista a través de diverses exposicions, tallers i rutes guiades pel patrimoni arquitectònic del municipi. La Fira de la Puríssima, que se celebra el 8 de desembre, és una altra de les festes tradicionals de La Garriga, on es poden trobar productes artesanals i activitats per a tota la família.

Descobreix La Garriga

En definitiva, La Garriga és un destí turístic perfecte per a aquells que busquen un lloc tranquil i ple d'encant. Amb els seus parcs, jardins i festes tradicionals, aquest municipi ofereix una gran varietat d'atraccions per a tots els gustos i edats. Ja sigui per gaudir de la natura, conèixer la seva rica història o participar en les seves festes i fires, La Garriga no deixa indiferent a cap visitant. Així que no ho dubtis més i vine a descobrir tot el que La Garriga té per oferir.