Les Franqueses del Vallès

Agenda de Fires i Festes

Tornar a la comarca

Les Franqueses del Vallès

Agenda de Fires i festes a Les Franqueses del Vallès

Font: Galeria Artemisia

Exposició "SKETCHES"

10/11/2023 - 30/12/2023

Il·lustració: Màrius Masip

Els Pastorets de Marata

26/12/2023 - 30/12/2023

Cia. Inspira Teatre, amb 'Sotabosc' / © Eli Guasch

Sotabosc

13/01/2024 - 13/01/2024

Cia. Voël, amb 'Ex-Libris'

Ex-Libris

20/01/2024 - 20/01/2024

Les Franqueses del Vallès és un municipi situat a la comarca del Vallès Oriental, a la província de Barcelona. És un poble amb una gran riquesa cultural i històrica, amb un entorn natural privilegiat i una gran varietat d'activitats turístiques per a tota la família. A continuació, us presentem les principals atraccions turístiques i les festes més destacades d'aquesta encantadora localitat catalana.

Principals atraccions turístiques

Les Franqueses del Vallès és conegut per la seva bellesa natural i els seus paratges impressionants. El municipi ofereix diverses rutes i senders per als amants de la natura, com ara el Parc Natural del Montseny, declarat Reserva de la Biosfera per la UNESCO. A més, el poble compta amb un ric patrimoni històric, com el Castell de Montclús i l'Església de Sant Martí, dos llocs d'interès que val la pena visitar per conèixer la història local.

Per als amants de l'arquitectura, Les Franqueses del Vallès ofereix una gran varietat d'edificis modernistes, com la Casa Rovira o la Casa Gomis, que són una autèntica delícia per a la vista. A més, el municipi compta amb diverses masies tradicionals catalanes, que són una mostra de l'arquitectura rural de la zona.

Principals festes

Les Franqueses del Vallès és un municipi amb una gran tradició festiva, on es celebren diverses festes populars al llarg de l'any. Una de les festes més destacades és la Festa Major, que se celebra al voltant del 15 d'agost i que inclou una gran varietat d'activitats per a tota la família, com ara concerts, espectacles de carrer, correfocs i castells de focs artificials.

A més, el municipi també celebra altres festes tradicionals com la Festa de Sant Antoni, la Festa dels Tres Tombs i la Fira de la Puríssima, que ofereixen una gran varietat d'activitats i esdeveniments per als visitants. Aquestes festes són una oportunitat perfecta per conèixer la cultura i les tradicions locals.

Conclusió

Les Franqueses del Vallès és un municipi amb una gran riquesa cultural i natural, que ofereix una gran varietat d'atraccions turístiques i festes populars. Tant si ets un amant de la natura com si t'agrada conèixer la història i la cultura d'un lloc, aquesta encantadora localitat catalana no et deixarà indiferent. No dubtis a visitar Les Franqueses del Vallès i descobrir tot el que té per oferir.

Per estar al corrent de les pròximes festes i esdeveniments a Les Franqueses del Vallès, no dubtis a visitar la nostra pàgina web, on trobaràs tota la informació que necessites per planificar la teva visita a aquest meravellós municipi.