Llambilles

Agenda de Fires i Festes

Tornar a la comarca

Llambilles

Agenda de Fires i festes a Llambilles

Festa major de Llambilles 2024

Festa major de Llambilles 2024

20/06/2024 - 28/06/2024

Descobreix el municipi de Llambilles

Llambilles és un petit municipi situat a la comarca de Gironès, a la província de Girona. Amb una població d'aproximadament 1.800 habitants, aquest encantador poble ofereix als visitants una gran varietat d'atraccions turístiques i festes tradicionals que reflecteixen la rica cultura de la regió.

El municipi de Llambilles és conegut per la seva arquitectura rural, amb cases de pedra i carrers empedrats que conviden a passejar i explorar el seu encant. A més, el paisatge natural que envolta el poble ofereix una gran oportunitat per als amants de la natura per gaudir de rutes de senderisme i ciclisme.

Atraccions turístiques d'interès a Llambilles

Una de les principals atraccions turístiques a Llambilles és l'església parroquial de Sant Esteve, construïda al segle XVIII i de gran interès arquitectònic. A més, el poble compta amb diversos masos i cases senyorials que reflecteixen la seva història rural i tradicional.

Per als amants de la natura, el parc natural de Les Gavarres és una visita obligada. Aquest espai natural protegit ofereix una gran varietat de flora i fauna, així com rutes de senderisme que permeten als visitants gaudir de la bellesa natural de la regió.

Les festes tradicionals de Llambilles

Llambilles és famós per les seves festes tradicionals, que reflecteixen la cultura i les tradicions locals. Una de les festes més importants és la Festa Major, que se celebra al mes d'agost i inclou diverses activitats com concerts, sardanes, castells de foc i espectacles de carrer. A més, la festa del Pessebre Vivent és una altra celebració destacada, en la qual els habitants del poble recreen escenes bíbliques al carrer, creant una experiència única per als visitants.

Altres festes tradicionals que val la pena destacar són la Fira de Sant Esteve, que se celebra al mes de desembre i ofereix artesania local, productes gastronòmics i activitats per a tota la família, i la Festa del Terç, una celebració religiosa en honor a la Mare de Déu del Terç que inclou processons i actes litúrgics.

En definitiva, Llambilles és un destí turístic ideal per als amants de la cultura, la natura i les festes tradicionals. Amb la seva arquitectura rural, les seves atraccions turístiques i les seves festes tradicionals, aquest encantador municipi ofereix una experiència única per als visitants que desitgen descobrir la riquesa de la regió de Gironès.