Llinars del Vallès

Agenda de Fires i Festes

Tornar a la comarca

Llinars del Vallès

Agenda de Fires i festes a Llinars del Vallès

Llinars del Vallès: un municipi amb encant

Llinars del Vallès és un municipi situat a la comarca del Vallès Oriental, a la província de Barcelona. Aquest poble de mida mitjana té una gran riquesa històrica i cultural que el converteix en un destí turístic ideal per a aquells que busquen descobrir la bellesa de la Catalunya rural. Amb un entorn natural privilegiat, Llinars del Vallès ofereix als visitants la possibilitat de gaudir de la tranquil·litat i la bellesa paisatgística de la zona, així com de la seva rica història i tradicions.

Principals atraccions turístiques

Una de les principals atraccions turístiques de Llinars del Vallès és el seu casc antic, amb carrers empedrats i cases de pedra que conserven l'encant de l'arquitectura tradicional catalana. A més, el municipi compta amb diversos parcs naturals i zones verdes on els visitants poden gaudir de la natura i practicar activitats a l'aire lliure com senderisme o ciclisme.

Una altra visita obligada és el Museu Arxiu Tomàs Balvey, que ofereix una visió completa de la història i la cultura de la comarca del Vallès Oriental. A més, el municipi compta amb diverses ermites i esglésies d'interès històric, com l'església de Sant Esteve, que data del segle XVIII.

Principals festes del lloc

Llinars del Vallès és conegut per les seves festes populars, que reflecteixen la rica tradició i cultura del poble. Una de les festes més destacades és la Festa Major, que se celebra a finals d'agost i inclou actes tradicionals com cercaviles, concerts, correfocs i activitats per a tota la família.

A més, el municipi compta amb altres festes tradicionals com la Fira de Sant Isidre, dedicada a l'agricultura i la pagesia, i la Festa del Roser, que se celebra al maig i inclou activitats religioses i culturals en honor a la Mare de Déu del Roser.

En definitiva, Llinars del Vallès és un destí turístic perfecte per a aquells que busquen descobrir la bellesa i la riquesa cultural de la Catalunya rural. Amb les seves atraccions turístiques i les seves festes populars, aquest municipi ofereix una experiència única i inoblidable per a tots els visitants.