Llorac

Agenda de Fires i Festes

Tornar a la comarca

Llorac

Agenda de Fires i festes a Llorac

Festa major de Llorac 2024

Festa major de Llorac 2024

01/01/1970 - 01/01/1970

Descobreix el municipi de Llorac

Llorac és un petit municipi situat a la comarca de l'Alt Camp, a la província de Tarragona. Amb una població d'aproximadament 1.500 habitants, aquest poble ofereix als visitants una experiència autèntica de la vida a Catalunya. Amb les seves riques tradicions, arquitectura típica i belles paisatges, Llorac és un lloc perfecte per als amants de la natura i la cultura.

El municipi de Llorac és conegut per les seves festes tradicionals i fires que se celebren durant tot l'any. A més, l'entorn natural que envolta el poble ofereix diverses activitats a l'aire lliure com senderisme, ciclisme i escalada. Els visitants poden gaudir de la tranquil·litat i la bellesa de la regió mentre descobreixen les seves tradicions i costums.

Atraccions turístiques d'interès

Una de les principals atraccions turístiques de Llorac és el seu casc antic, que conserva l'encant i l'arquitectura tradicional de la regió. Amb les seves estretes carreretes empedrades, cases de pedra i esglésies antigues, els visitants es transporten a una altra època mentre passegen pels seus carrers.

A més, els voltants de Llorac ofereixen una gran varietat de paisatges naturals, incloent camps de vinyes, boscos i muntanyes. Els amants de la natura poden gaudir de llargues caminades per la natura i explorar la flora i fauna autòctona de la zona.

Per als amants de la història i la cultura, el castell de Llorac és una visita obligada. Aquesta antiga fortificació ofereix vistes impressionants de la vall i és un lloc perfecte per aprendre sobre la rica història de la regió.

Principals festes del lloc

Llorac és conegut per les seves festes tradicionals que se celebren durant tot l'any. Una de les festes més populars és la Festa Major, que té lloc al juliol i inclou activitats com concerts, espectacles de carrer i focs artificials. A més, la festa del Vi Nou és una altra celebració important on els visitants poden degustar els millors vins de la regió i participar en activitats relacionades amb el món del vi.

A més de les festes tradicionals, Llorac també acull diverses fires durant l'any, incloent la fira de la mel i la fira de l'oli. Aquestes fires ofereixen als visitants l'oportunitat de conèixer i comprar productes locals de qualitat, així com de gaudir de la gastronomia tradicional de la regió.

En resum, Llorac és un municipi amb molt a oferir als visitants. Amb les seves atraccions turístiques, festes tradicionals i belles paisatges naturals, aquest poble és un lloc perfecte per a aquells que busquen una experiència autèntica de la vida a Catalunya. No dubtis a visitar Llorac i deixar-te enamorar per tot el que aquesta meravellosa regió té per oferir.