Malgrat de Mar

Agenda de Fires i Festes

Tornar a la comarca

Malgrat de Mar

Agenda de Fires i festes a Malgrat de Mar

Descobreix Malgrat de Mar

Malgrat de Mar és un municipi situat a la comarca del Maresme, a la província de Barcelona. És conegut per les seves platges de sorra fina i aigües cristal·lines, així com per la seva rica història i cultura.

El municipi ofereix una gran varietat d'atraccions turístiques, des de les seves platges fins als seus monuments històrics i parcs naturals. A més, Malgrat de Mar és famós per les seves festes tradicionals i esdeveniments culturals que atrauen visitants de tot arreu.

Atraccions turístiques

Una de les principals atraccions de Malgrat de Mar són les seves platges. La platja de Malgrat és ideal per gaudir del sol i de l'aigua, a més de practicar esports nàutics com el windsurf o el caiac. A prop, es troba la platja de l'Astillero, perfecta per a aquells que busquen un ambient més tranquil i familiar.

A més de les platges, el municipi compta amb diversos monuments històrics que val la pena visitar, com ara l'església de Sant Nicolau, de origen romànic, i el Castell de Palafolls, un impressionant castell del segle XI amb vistes panoràmiques de la zona. El parc del Castell esdevé un lloc excel·lent per fer senderisme i gaudir de la natura.

Festes i esdeveniments

Malgrat de Mar és conegut per les seves festes tradicionals i esdeveniments culturals que atrauen visitants de tot arreu. Una de les festes més importants és la Festa Major, que se celebra a l'agost i inclou concerts, activitats esportives i espectacles pirotècnics. A més, el municipi compta amb altres festes com la Fira de Sant Nicolau, la Fira de la Cervesa Artesana i la Fira del Comerç, entre altres.

Per als amants de la música, Malgrat de Mar ofereix el Festival Internacional de Música, que té lloc durant els mesos d'estiu i presenta concerts de diversos gèneres musicals.

En resum, Malgrat de Mar és un destí turístic ideal per a aquells que busquen platges paradisíaques, patrimoni històric i festes tradicionals. El municipi ofereix una gran varietat d'activitats i esdeveniments per a tota la família, convertint-lo en un lloc perfecte per gaudir de les vacances a la costa catalana.