Malla

Agenda de Fires i Festes

Tornar a la comarca

Malla

Agenda de Fires i festes a Malla

Descobreix el encant de Malla

Malla és un petit municipi situat a la comarca d'Osona, a la província de Barcelona. Aquest poble de muntanya, de poc més de 400 habitants, ofereix als visitants un entorn rural i natural excepcional, envoltat de boscos i cims que fan les delícies dels amants de la natura i les activitats a l'aire lliure.

El nucli urbà de Malla conserva l'encant de les típiques construccions de pedra i teulades de pissarra pròpies de la regió. El carrer Major, el nucli antic i l'església de Sant Martí són alguns dels llocs d'interès que val la pena descobrir durant una visita al municipi.

Atraccions turístiques

Malla és un destí ideal per als amants de la natura i les activitats a l'aire lliure. El municipi està envoltat de rutes de senderisme i BTT que permeten als visitants gaudir de la bellesa del paisatge natural de la zona. Els cims més propers, com el Puig de l'Àliga i el Puig de les Agudes, ofereixen vistes panoràmiques impressionants de la comarca d'Osona.

A més, Malla es troba a prop del Parc Natural del Montseny, declarat Reserva de la Biosfera per la UNESCO, un espai natural protegit que ofereix una gran varietat d'itineraris i senders per descobrir la flora i fauna autòctona.

Festes tradicionals

Una de les festes més destacades de Malla és la Festa Major, que se celebra el primer cap de setmana d'agost i que inclou diverses activitats per a tota la família, com ara concerts, cercaviles, jocs populars i espectacles de pirotècnia.

Una altra festa tradicional molt arrelada al municipi és la Fira de la Castanya, que se celebra durant el mes d'octubre i que ofereix als visitants l'oportunitat de degustar i comprar productes artesanals locals, a més de participar en activitats relacionades amb la castanya, com ara la recollida i el torrat dels fruits secs.

En resum, Malla és un destí perfecte per als amants de la natura i la cultura tradicional catalana. El seu entorn natural privilegiat i les seves festes tradicionals fan d'aquest petit municipi un lloc únic per a una escapada rural inoblidable.