Martorelles

Agenda de Fires i Festes

Tornar a la comarca

Martorelles

Agenda de Fires i festes a Martorelles

Cobla Selvatana, amb 'Un concert de somnis'

Cobla Selvatana

23/12/2023 - 23/12/2023

Pessebre Vivent

46è Pessebre Vivent de Martorelles

17/12/2023 - 01/01/2024

Festa major de Martorelles 2024

Festa major de Martorelles 2024

17/12/2023 - 01/01/2024

Cia. de Teatre Anna Roca, amb 'Somiacaixes'

Somiacaixes

02/01/2024 - 02/01/2024

Cia. La Bleda, amb 'El camí de Nadal'

El camí de Nadal

03/01/2024 - 03/01/2024

DuDu Arnalot, amb 'InSomni'

InSomni

04/01/2024 - 04/01/2024

Descobreix Martorelles

Martorelles és un municipi situat a la comarca del Vallès Oriental, a la província de Barcelona. Aquest encantador poble, amb una població d'aproximadament 7.000 habitants, és conegut per la seva rica història, la seva arquitectura tradicional i la seva ubicació privilegiada a prop de la ciutat de Barcelona.

El municipi està envoltat de natura i ofereix un entorn tranquil i relaxant per als visitants que busquen escapar de l'ambient urbà. A més, Martorelles també compta amb una àmplia oferta d'activitats culturals i d'oci per a tota la família, la qual cosa el converteix en un destí turístic ideal per a tot l'any.

Atraccions turístiques

Una de les principals atraccions turístiques de Martorelles és el seu casc antic, que conserva l'encant i l'atmosfera d'un poble català tradicional. Els visitants poden passejar pels seus carrers empedrats i admirar les antigues cases de pedra, les esglésies i els monuments històrics que donen vida a la rica història del municipi.

A més, els amants de la natura trobaran en Martorelles un lloc perfecte per a la pràctica d'activitats a l'aire lliure. El municipi està envoltat de parcs naturals i senders per a fer excursions i gaudir de la bellesa del paisatge. També es pot visitar el parc de la Serralada Litoral, un espai natural protegit que ofereix magnífiques vistes de la comarca.

Festes i esdeveniments

Martorelles és conegut per les seves festes tradicionals i esdeveniments culturals que se celebren al llarg de l'any. Una de les festes més destacades és la Festa Major, que té lloc al mes d'agost i que inclou activitats com concerts, espectacles de carrer, cercaviles i castells de focs artificials.

A més, el municipi també celebra altres festes populars com la Fira de Sant Jordi, que compta amb parades de llibres i roses, i la Fira de Nadal, on es poden trobar productes artesanals i gastronòmics típics de la regió.

En resum, Martorelles és un destí turístic perfecte per als amants de la natura, la història i la cultura catalana. Amb les seves atraccions turístiques, festes populars i la seva ubicació privilegiada, Martorelles ofereix una experiència única per als visitants que desitgen explorar la riquesa de la comarca del Vallès Oriental.