Mollet de Peralada

Agenda de Fires i Festes

Tornar a la comarca

Mollet de Peralada

Agenda de Fires i festes a Mollet de Peralada

Descobreix Mollet de Peralada

Mollet de Peralada és un petit municipi situat a la comarca de l'Alt Empordà, a la província de Girona. Aquesta localitat, amb una població d'aproximadament 900 habitants, és coneguda per la seva rica història i les seves festes tradicionals. Mollet de Peralada és un lloc perfecte per als amants de la natura i la història, ja que ofereix una gran varietat d'atraccions turístiques.

Atraccions turístiques

Una de les principals atraccions turístiques de Mollet de Peralada és el seu castell, que data del segle XIV i que ofereix un magnífic exemple d'arquitectura medieval. El castell està envoltat de bonics jardins i ofereix vistes panoràmiques de la comarca. A més, el municipi compta amb diverses esglésies i capelles d'estil romànic que val la pena visitar.

Per als amants de la natura, Mollet de Peralada ofereix una gran varietat de senders i rutes de senderisme que permeten als visitants explorar la bellesa natural dels seus voltants. El municipi també compta amb diverses zones de pícnic i àrees recreatives per gaudir d'una jornada a l'aire lliure.

Una altra atracció turística destacada de Mollet de Peralada és la seva gastronomia. El municipi és conegut pels seus plats tradicionals elaborats amb productes locals, com ara els embotits, els formatges i el vi. Els visitants poden gaudir de delicioses tapes i menjars en els restaurants i bars del poble.

Principals festes

Mollet de Peralada és famós per les seves festes tradicionals, que ofereixen una oportunitat única per experimentar la cultura local. Una de les festes més destacades és la Festa Major, que se celebra a l'agost i que inclou activitats com ara concerts, espectacles de carrer, cercaviles i jocs tradicionals. A més, el municipi també celebra altres festes com la festa de Sant Joan, la festa del Vi Nou i la festa de la Verema, que destaquen per la seva atmosfera festiva i les seves tradicions.

En resum, Mollet de Peralada és un destí turístic ideal per als amants de la història, la natura i la cultura. Amb les seves atraccions turístiques, la seva rica gastronomia i les seves festes tradicionals, aquest municipi ofereix una experiència única per als visitants que busquen descobrir la autèntica essència de la comarca de l'Alt Empordà.