Montferri

Agenda de Fires i Festes

Tornar a la comarca

Montferri

Agenda de Fires i festes a Montferri

Festa major de Montferri 2024

Festa major de Montferri 2024

01/02/2024 - 01/02/2024

Montferri, un municipi amb encant

Montferri és un petit municipi situat a la comarca de l'Alt Camp, a la província de Tarragona. Aquest poble, de poc més de 100 habitants, és conegut pel seu encant rural i la seva rica història. Rodejat de camps de conreus i amb un entorn natural impressionant, Montferri és un destí perfecte per als amants de la natura i la tranquil·litat.

Atraccions turístiques

Una de les principals atraccions turístiques de Montferri és el seu impressionant castell. Aquesta construcció medieval, que data del segle XII, ofereix una vista panoràmica de la comarca i és un lloc perfecte per conèixer la història del municipi. A més, Montferri compta amb diverses ermites i esglésies d'estil romànic, com l'església de Sant Pere, que val la pena visitar per conèixer l'arquitectura i la tradició religiosa del poble.

Per als amants de la natura, Montferri és el punt de partida ideal per a rutes de senderisme i excursions a peu. Els voltants del poble ofereixen paisatges impressionants i la possibilitat de descobrir racons únics.

Festes tradicionals

Montferri és conegut per les seves festes tradicionals, que mostren l'esperit festiu i la cultura popular del municipi. Una de les celebracions més importants és la Festa Major, que té lloc el mes d'agost i inclou activitats per a totes les edats, com concerts, espectacles de carrer i sardanes. A més, durant aquesta festa es realitzen diferents actes religiosos i tradicionals, com la processó i la cercavila.

Una altra festa destacada és la Fira de Sant Andreu, que se celebra al novembre i ofereix una mostra dels productes locals, com l'oli i el vi, a més d'activitats culturals i esportives per a tota la família.

En resum, Montferri és un destí perfecte per als amants de la natura, la història i les tradicions. El seu entorn rural i les seves festes tradicionals fan d'aquest municipi un lloc únic per descobrir la autèntica essència de Catalunya.