Montgat

Agenda de Fires i Festes

Tornar a la comarca

Montgat

Agenda de Fires i festes a Montgat

Festa major de Montgat 2024

Festa major de Montgat 2024

17/06/2024 - 25/06/2024

Fira de Nadal

Fira de Nadal

15/12/2024 - 15/12/2024

Descobreix Montgat

Montgat és un municipi situat a la comarca del Maresme, a la província de Barcelona. Limita amb el mar Mediterrani i està molt proper a la ciutat de Barcelona, fet que fa que sigui un destí turístic cada vegada més popular. Amb una població d'aproximadament 10.000 habitants, Montgat és conegut per les seves platges, el seu patrimoni històric i les seves festes tradicionals.

Una de les principals atraccions turístiques de Montgat és la seva platja, que s'estén a través de 1,5 quilòmetres de sorra fina i aigües cristal·lines. Aquesta platja és perfecta per gaudir d'un dia de sol i mar, a més de comptar amb serveis i equipaments per a tots els visitants. A més, Montgat té una part històrica molt bonica, amb carrers estrets i cases de pescadors que donen encant al municipi.

Festes tradicionals

Montgat celebra diverses festes tradicionals al llarg de l'any que són d'interès turístic. Una de les més importants és la Festa Major, que se celebra el mes de setembre en honor a la Mare de Déu de la Misericòrdia, la patrona de Montgat. Durant aquesta festivitat, el municipi s'omple de color, música i activitats per a tota la família. Hi ha concerts, espectacles de carrer, correfocs i altres esdeveniments que fan que la Festa Major sigui una experiència única.

A més de la Festa Major, Montgat també celebra altres festes com la Festa dels Tres Tombs, que se celebra el mes de gener en honor a Sant Antoni Abat, i la Festa de Sant Joan, que se celebra el 23 de juny amb focs artificials, música i tradicions populars.

Visita Montgat

Si estàs pensant en visitar Montgat, no pots deixar de gaudir de la seva platja, passejar pels seus carrers i conèixer la seva història i les seves festes tradicionals. A més, Montgat es troba a poca distància de Barcelona, el que et permetrà combinar la teva visita amb altres destinacions turístiques de la zona. En definitiva, Montgat és un municipi amb encant, amb moltes coses per oferir als visitants que busquen un lloc tranquil i agradable a prop del mar i de la ciutat.