Montmeló

Agenda de Fires i Festes

Tornar a la comarca

Montmeló

Agenda de Fires i festes a Montmeló

El verdugo

20/01/2024 - 20/01/2024

Festa major de Montmeló 2024

Festa major de Montmeló 2024

25/07/2024 - 29/07/2024

El municipi de Montmeló

Molt proper a la ciutat de Barcelona, trobem el municipi de Montmeló, situat a la comarca del Vallès Oriental. Aquesta localitat destaca per la seva rica història i tradició, així com per les seves atraccions turístiques i les festes que s'hi celebren.

Montmeló és conegut per acollir el Circuit de Barcelona-Catalunya, un dels circuits més importants del món on es celebren grans premis de Fórmula 1 i MotoGP. A més, el municipi compta amb un patrimoni històric i cultural ric, amb edificis com l'església de Sant Pere Apòstol i el Castell de Montmeló.

Atraccions turístiques

Una de les principals atraccions turístiques de Montmeló és el Circuit de Barcelona-Catalunya, on es poden realitzar visites guiades i gaudir de curses i esdeveniments relacionats amb el món de l'automobilisme i les motos. A més, el municipi compta amb un entorn natural privilegiat, amb zones verdes i parcs on passejar i gaudir de la natura.

El patrimoni històric de Montmeló també és d'interès turístic, amb edificis com l'església de Sant Pere Apòstol, una construcció gòtica del segle XIV, i el Castell de Montmeló, que data del segle XI i ofereix una vista espectacular de la comarca.

Per als amants de la gastronomia, Montmeló ofereix una oferta variada de restaurants on degustar la cuina catalana tradicional i els plats més innovadors, així com botigues on adquirir productes locals i artesanals.

Festes i esdeveniments

A Montmeló es celebren diverses festes i esdeveniments al llarg de l'any que atrauen a visitants locals i turistes. Una de les festes més destacades és la Festa Major, que té lloc al setembre i inclou activitats per a tota la família, com concerts, espectacles de carrer, cercaviles i castells de focs artificials.

Una altra festa destacada és la Fira de Sant Martí, que se celebra al novembre i compta amb una mostra de productes locals, artesanies i gastronomia, així com activitats per als més petits i concerts en directe.

El Circuit de Barcelona-Catalunya també acull esdeveniments esportius i de motor durant tot l'any, com el Gran Premi de Fórmula 1 i MotoGP, així com curses de cotxes i motos a nivell nacional i internacional.

En resum, Montmeló és un municipi que combina la seva tradició i història amb una oferta turística variada i esdeveniments que atrauen a visitants de tot arreu. Tant si es visita per gaudir de l'automobilisme, la cultura o les festes tradicionals, Montmeló ofereix una experiència inoblidable per a tots els públics.