Montseny

Agenda de Fires i Festes

Tornar a la comarca

Montseny

Agenda de Fires i festes a Montseny

Municipi de Montseny

El municipi de Montseny es troba a la comarca del Vallès Oriental, a la província de Barcelona. És un indret d'una gran bellesa natural, envoltat de muntanyes i boscos. La seva ubicació estratègica, a pocs quilòmetres de la ciutat de Barcelona, el converteix en un lloc ideal per gaudir de la natura i de les activitats a l'aire lliure.

Montseny és conegut per ser el punt de partida de nombroses rutes de senderisme i ciclisme de muntanya. El Parc Natural del Montseny és una de les seves principals atraccions, ja que ofereix la possibilitat de descobrir una gran diversitat d'espècies vegetals i animals en un entorn privilegiat.

Atraccions turístiques

Una de les atraccions més importants de Montseny és el castell de Montsoriu, una construcció medieval que data del segle X. Aquest castell, situat en un punt elevat, ofereix unes vistes espectaculars de la comarca i és un lloc perfecte per fer una visita cultural i aprendre sobre la història del municipi.

Un altre lloc d'interès és el poble de Viladrau, conegut per les seves cases de pedra i les seves rutes de senderisme. El poble conserva l'encant de les construccions tradicionals i és un lloc ideal per passejar pels seus carrers estrets i conèixer la vida rural de la zona.

Finalment, el Parc Natural del Montseny és un lloc imprescindible per a tots aquells amants de la natura. Amb més de 30.000 hectàrees de superfície, ofereix la possibilitat de fer rutes a peu, en bicicleta o a cavall i descobrir un entorn natural únic.

Festes tradicionals

Montseny també és conegut per les seves festes tradicionals, com la Fira del Bolet, que se celebra a l'octubre i que reuneix a amants dels bolets de tota la comarca. A més, els visitants poden gaudir de la Fira del Bosc i de la Terra, on es poden trobar productes artesanals i gastronòmics locals.

Una altra festa destacada és la Festa Major de Montseny, que se celebra a l'agost i que inclou activitats per a tota la família, com concerts, espectacles de carrer i activitats esportives. Aquesta festa és una oportunitat perfecta per conèixer la cultura i les tradicions locals.

En resum, Montseny és un destí turístic perfecte per a aquells que busquen un entorn natural privilegiat, activitats a l'aire lliure i festes tradicionals. El municipi ofereix una gran varietat d'opcions per a tots els gustos i edats, i és un lloc que no deixa indiferent a cap visitant.