Navarcles

Agenda de Fires i Festes

Tornar a la comarca

Navarcles

Agenda de Fires i festes a Navarcles

Els Pastorets de Navarcles

Els Pastorets de Navarcles

25/12/2023 - 07/01/2024

Descobreix Navarcles, un municipi amb encant

Navarcles és un petit municipi situat a la comarca del Bages, a la província de Barcelona. Aquest encantador poble de menys de 4.000 habitants és conegut per la seva bellesa natural i l'atmosfera acollidora que ofereix als visitants. Amb una ubicació privilegiada als peus del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, Navarcles és el lloc perfecte per als amants de la natura i aquells que busquen escapar de l'ambient urbà.

Principals atraccions turístiques

Navarcles ofereix una gran varietat d'atraccions turístiques per a tots els gustos. El parc natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac és un dels principals reclams per als amants de l'excursionisme i el senderisme. Els seus paisatges impressionants, amb cims impressionants i boscos frondosos, ofereixen un munt de rutes per descobrir la bellesa natural de la zona.

A més, el municipi compta amb diversos monuments d'interès, com l'església de Sant Pere, un edifici romànic del segle XI que destaca per la seva arquitectura i la seva rica història. Altres llocs d'interès inclouen el Castell de Navarcles, una antiga fortificació medieval que ofereix vistes impressionants de la comarca, i el Molí d'en Rata, un moli fariner del segle XIX que ha estat restaurat i obert al públic com a museu.

Principals festes del lloc

Navarcles també és conegut per les seves festes tradicionals, que ofereixen als visitants l'oportunitat de conèixer la cultura i les tradicions locals. Una de les festes més importants és la Fira de la Cirera, que se celebra cada any al mes de juny. Aquesta festa, declarada d'interès turístic, ofereix als visitants l'oportunitat de degustar les delicioses cireres de la comarca, a més de gaudir de concerts, activitats per a tota la família i altres esdeveniments relacionats amb la cultura local.

A més, altres festes destacades inclouen la Festa Major, que se celebra al mes d'agost i inclou activitats com concerts, espectacles de carrer, sardanes i altres tradicions catalanes, i la Fira de Sant Martí, que se celebra a finals d'octubre i ofereix als visitants l'oportunitat de conèixer i comprar productes artesanals i gastronòmics de la zona.

En resum, Navarcles és un destí turístic perfecte per a aquells que busquen gaudir de la natura, la cultura i les tradicions locals. Amb les seves impressionants atraccions turístiques i les seves festes tradicionals, aquest encantador poble ofereix una experiència inoblidable per a tots els visitants.