Navata

Agenda de Fires i Festes

Tornar a la comarca

Navata

Agenda de Fires i festes a Navata

Festa major de Navata 2024

Festa major de Navata 2024

01/08/2024 - 15/08/2024

El municipi de Navata

Navata és un petit municipi de la comarca de l'Alt Empordà, situat a la província de Girona, a la comunitat autònoma de Catalunya. Aquest encantador poble està envoltat de natura i ofereix als visitants la oportunitat de gaudir de la bellesa del paisatge rural català, així com de la rica història i cultura de la regió.

El municipi de Navata té una població d'aproximadament 1.300 habitants i està format per diversos nuclis urbans, com ara el nucli antic de la vila, on es troben les principals atraccions turístiques, així com altres zones rurals que ofereixen un ambient tranquil i relaxant.

Atraccions turístiques d'interès

Navata és un destí turístic popular gràcies a la seva ubicació privilegiada a prop dels Pirineus i de la Costa Brava, el que ofereix als visitants la possibilitat de gaudir de diverses activitats a l'aire lliure com senderisme, ciclisme i esports nàutics.

Una de les principals atraccions turístiques de Navata és el Castell de Torremirona, un impressionant castell medieval que data del segle X i que ofereix un fascinant passeig a través de la història de la regió. Altres llocs d'interès inclouen l'església parroquial de Sant Esteve, que data del segle XVIII, i el Museu del Joguet de Catalunya, que ofereix una col·lecció única de joguines tradicionals catalanes.

Principals festes del lloc

Navata és coneguda per les seves festes tradicionals i celebracions populars que atrauen visitants de tota la comarca. Una de les festes més importants és la Festa Major, que se celebra cada any al mes d'agost i inclou activitats com concerts, espectacles de carrer, jocs tradicionals i una gran varietat de plats típics de la regió.

Una altra festa destacada és la Fira del Cava i el Vi, que se celebra a la primavera i ofereix als visitants la oportunitat de degustar alguns dels millors vins i caves de la zona, així com de gaudir de la música en directe i de les activitats gastronòmiques.

En resum, Navata és un municipi encantador que ofereix als visitants la oportunitat de gaudir de la bellesa del paisatge català, així com de la rica història i cultura de la regió. Amb les seves atraccions turístiques d'interès i les seves festes populars, Navata és un destí ideal per a aquells que busquen una experiència autèntica a Catalunya.