Olvan

Agenda de Fires i Festes

Tornar a la comarca

Olvan

Agenda de Fires i festes a Olvan

Festa major de Olvan 2024

Festa major de Olvan 2024

06/09/2023 - 22/06/2024

Olvan és un petit municipi situat a la comarca del Berguedà, a la província de Barcelona. Amb una població d'aproximadament 800 habitants, Olvan és un lloc tranquil i pintoresc que ofereix als visitants la oportunitat de descobrir la bellesa de la natura i la rica història de la zona.

Atraccions turístiques

Una de les atraccions més populars d'Olvan és el Santuari de la Mare de Déu de Queralt, situat a prop del municipi. Aquest santuari és conegut per les seves impressionants vistes panoràmiques de la comarca del Berguedà i per la seva arquitectura impressionant. El Santuari de la Mare de Déu de Queralt també és un lloc de peregrinació important i acull molts visitants cada any.

A més del Santuari, Olvan és un lloc ideal per als amants de la natura. El municipi està envoltat de paisatges impressionants i ofereix nombroses rutes de senderisme i BTT per als visitants. El riu Llobregat passa per Olvan, oferint la oportunitat de gaudir de la natura i realitzar activitats com el piragüisme i la pesca.

Festes tradicionals

Olvan també és conegut per les seves festes tradicionals, que ofereixen als visitants una oportunitat única de experimentar la cultura i les tradicions locals. Una de les festes més importants del municipi és la Festa Major, que se celebra a l'agost i inclou activitats com concerts, ballades, espectacles de foc i altres esdeveniments tradicionals.

A més de la Festa Major, Olvan també celebra altres festes tradicionals al llarg de l'any, com ara la Fira de Sant Isidre, una fira agrícola que destaca la importància de l'agricultura i la ramaderia a la zona.

Conclusió

En resum, Olvan és un lloc encantador que ofereix als visitants la oportunitat de gaudir de la bellesa de la natura, descobrir la rica història de la comarca del Berguedà i experimentar les festes i tradicions locals. Ja sigui que estiguis interessat en fer senderisme, visitar santuaris històrics o participar en festes tradicionals, Olvan té alguna cosa per a tots. No dubtis a visitar aquest encantador municipi català i descobrir tot el que té per oferir.