Palafolls

Agenda de Fires i Festes

Tornar a la comarca

Palafolls

Agenda de Fires i festes a Palafolls

Festa major de Palafolls 2024

Festa major de Palafolls 2024

23/08/2024 - 27/08/2024

Pel que fa al turisme a Palafolls, aquest municipi situat a la comarca del Maresme, a la província de Barcelona, ofereix una gran varietat d'activitats i llocs d'interès per als visitants. La seva ubicació estratègica, entre la costa i la muntanya, fa que sigui un destí ideal per als amants de la natura i la història.

Municipi de Palafolls

Palafolls és un municipi amb una rica història que es remunta a l'època medieval. El seu nucli antic conserva l'encant del passat, amb les seves estretes carreretes empedrades i les parets de pedra de les antigues cases. El castell de Palafolls, que data del segle X, és una de les seves principals atraccions turístiques. A més, el municipi compta amb una gran varietat d'edificis religiosos, com l'església de Sant Genís i la capella de Sant Jaume d'Ullastrell, que val la pena visitar.

Atraccions turístiques

Una de les principals atraccions turístiques de Palafolls és el parc natural del Montnegre i el Corredor, que ofereix la possibilitat de realitzar rutes de senderisme i gaudir de la natura en estat pur. A més, a prop del municipi es troba el parc d'atraccions PortAventura, que és una visita obligada per a les famílies i els amants de l'oci. Per als amants de la platja, Palafolls està situat a pocs quilòmetres de les magnífiques platges de la Costa Brava, on es pot gaudir del sol i el mar.

Festes tradicionals

Pel que fa a les festes tradicionals, Palafolls celebra diverses festivitats al llarg de l'any. Una de les més importants és la festa major, que se celebra al mes d'agost i ofereix una gran varietat d'activitats per a tota la família, com ara concerts, espectacles de carrer, jocs populars i castells de focs artificials. A més, el municipi compta amb altres festes tradicionals, com la Fira de la Candelera, que se celebra al febrer, i la festa de Sant Jordi, que se celebra al mes d'abril i ofereix la possibilitat de gaudir de la cultura i la tradició catalana.

En definitiva, Palafolls és un destí turístic ideal per als amants de la natura, la història i la cultura. Amb les seves atraccions turístiques i les seves festes tradicionals, aquest municipi ofereix una experiència única per a tots els visitants que decideixin descobrir tot el que té per oferir.