Pedret i Marzà

Agenda de Fires i Festes

Tornar a la comarca

Pedret i Marzà

Agenda de Fires i festes a Pedret i Marzà

Festa major de Pedret i Marzà 2024

Festa major de Pedret i Marzà 2024

24/08/2024 - 26/08/2024

Pedret i Marzà: un municipi amb encant

Pedret i Marzà és un petit municipi situat a la comarca de l'Alt Empordà, a la provincia de Girona. Amb una població d'aproximadament 200 habitants, aquesta localitat ofereix als visitants un entorn rural i tranquil, perfecte per aquells que busquen allunyar-se de l'estrès de la vida diària i gaudir de la natura.

Aquest municipi es troba envoltat de paisatges naturals impressionants, incloent-hi la Serra de Rodes i el Parc Natural del Cap de Creus. A més, la seva ubicació a prop de la costa de la Costa Brava fa que sigui un destí ideal per als amants de la platja i les cales.

Principals atraccions turístiques

Pedret i Marzà ofereix als visitants una gran varietat d'atraccions turístiques. Una de les més destacades és el Castell de Sant Salvador de Verdera, una antiga fortificació que data del segle X i que ofereix unes vistes espectaculars de la comarca. A més, el municipi també compta amb diverses rutes de senderisme que permeten als visitants explorar la seva natura única i descobrir racons encantadors.

Per aquells interessats en la cultura i la història, la Església de Sant Esteve de Pedret és una visita obligada. Aquest edifici romànic del segle XII és conegut per les seves pintures murals i la seva arquitectura impressionant.

Principals festes

Pedret i Marzà celebra diverses festes al llarg de l'any que reflecteixen la seva rica cultura i tradicions. Una de les festes més importants és la Festa Major, que se celebra a l'agost i inclou activitats com concerts, espectacles de carrer i delícies culinàries tradicionals.

A més, la localitat també celebra festes religioses com la Festa de Sant Esteve, en honor al patró del municipi, i la Festa de la Mare de Déu d'Agost, una celebració que destaca per la seva processó i les seves activitats religioses.

En resum, Pedret i Marzà és un municipi encantador que ofereix als visitants una combinació perfecta de natura, cultura i tradició. Amb les seves impressionants atraccions turístiques i les seves festes animades, aquesta localitat és un destí ideal per a aquells que busquen experimentar el millor de la comarca de l'Alt Empordà.