Premià de Mar

Agenda de Fires i Festes

Tornar a la comarca

Premià de Mar

Agenda de Fires i festes a Premià de Mar

Els Pastorets de Premià de Mar

Els Pastorets de Premià de Mar

23/12/2023 - 07/01/2024

Orquestra Barcelona Filharmonia

21/01/2024 - 21/01/2024

El municipi de Premià de Mar

Premià de Mar és un municipi situat a la comarca del Maresme, a la província de Barcelona. Aquesta localitat costanera té una rica història que es remunta a èpoques antigues, com ho demostren les restes arqueològiques trobades en la zona. Amb una població d'aproximadament 30.000 habitants, Premià de Mar ofereix una combinació perfecta entre tradició i modernitat, amb un casc antic ple de carrers empedrats i cases antigues, així com una àmplia oferta de comerços, restaurants i serveis.

Atraccions turístiques d'interès

Entre les principals atraccions turístiques de Premià de Mar destaca la seva platja, una llarga franja de sorra daurada i aigües tranquil·les perfectes per relaxar-se i gaudir del sol. A més, el municipi compta amb diversos parcs i espais verds, com el Parc de la Serralada Litoral, on es poden fer agradables passejades i gaudir de la natura.

Per als amants de la cultura i la història, Premià de Mar ofereix la visita a la seva església parroquial de Sant Cristòfol, un edifici d'estil gòtic que data del segle XIV. A més, el municipi compta amb diverses festes i tradicions populars al llarg de l'any, com la Festa Major o la Fira Modernista, que atreuen a visitants de tot arreu.

Principals festes del lloc

La Festa Major de Premià de Mar se celebra el 10 de novembre, en honor a Sant Cristòfol, patró del municipi. Aquesta festa inclou diverses activitats com concerts, espectacles de carrer, correfocs i castells, a més de les tradicionals processons i misses. És una oportunitat perfecta per conèixer la cultura i les tradicions locals.

Una altra festa destacada és la Fira Modernista, que té lloc durant un cap de setmana al mes de maig. Durant aquesta fira, els carrers es converteixen en un viatge en el temps a l'època modernista, amb exposicions, concerts, tallers i mercats d'època. Una experiència única per a tota la família.

En resum, Premià de Mar és un destí turístic ideal per a aquells que busquen combinar sol i platja amb cultura i tradició. Amb les seves festes populars, espais naturals i ofertes culturals, aquest municipi ofereix una experiència completa i enriquidora per als visitants.