Rasquera

Agenda de Fires i Festes

Tornar a la comarca

Rasquera

Agenda de Fires i festes a Rasquera

Descobreix el municipi de Rasquera

Rasquera és un petit municipi situat a la comarca de la Ribera d'Ebre, a la província de Tarragona. Amb una població d'aproximadament 1000 habitants, aquest poble de l'interior de Catalunya és conegut per la seva bellesa natural i el seu patrimoni històric.

El nucli urbà de Rasquera està format per carrers estrets i cases de pedra, creant un ambient pintoresc i acollidor. El municipi està envoltat de camps d'oliveres, ametllers i vinyes, oferint un paisatge rural encantador per als amants de la natura.

Atraccions turístiques

Una de les principals atraccions turístiques de Rasquera és el seu paisatge natural. El riu Ebre travessa la comarca, oferint la possibilitat de realitzar activitats com el senderisme, la pesca i el piragüisme. El Parc Natural dels Ports també es troba a prop, oferint rutes de senderisme i vistes panoràmiques de la regió.

El Castell de Miravet és una altra visita obligada per als turistes. Aquesta impressionant fortificació medieval està situada a pocs quilòmetres de Rasquera i ofereix una visió fascinant de la història de la zona.

Festes tradicionals

Rasquera també és coneguda per les seves festes tradicionals, que ofereixen als visitants una oportunitat única de conèixer la cultura local. La festa major del poble se celebra a l'agost i inclou activitats com concerts, espectacles de carrer i els tradicionals correfocs.

Una altra festa destacada és la Fira de Sant Isidre, que té lloc a la primavera i celebra l'agricultura i els productes locals. Aquesta fira ofereix una gran varietat de productes artesanals, productes alimentaris i activitats per a tota la família.

En resum, Rasquera és un destí turístic encantador per a aquells que busquen una experiència autèntica a Catalunya. Amb el seu paisatge natural impressionant, el seu patrimoni històric i les seves festes tradicionals, aquest poble ofereix una oportunitat única de descobrir la riquesa cultural i natural de la comarca de la Ribera d'Ebre.