Rellinars

Agenda de Fires i Festes

Tornar a la comarca

Rellinars

Agenda de Fires i festes a Rellinars

Rellinars és un petit municipi situat a la comarca del Vallès Occidental, a la província de Barcelona. Amb una població d'aproximadament 2.500 habitants, aquest poble ofereix als visitants una combinació perfecta entre natura, cultura i tradició. Amb un entorn natural privilegiat i una gran oferta d'activitats i festes, Rellinars és un destí turístic ideal per a aquells que busquen una experiència autèntica a Catalunya.

Atraccions turístiques

Una de les principals atraccions turístiques de Rellinars és el seu entorn natural. El municipi està envoltat de muntanyes i boscos, oferint als visitants la possibilitat de realitzar excursions i rutes de senderisme per descobrir la bellesa natural de la zona. Destaquen el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, on es poden fer diverses rutes a peu o en bicicleta per gaudir de vistes panoràmiques impressionants.

A més, Rellinars també compta amb un ric patrimoni històric i arquitectònic. El nucli antic del poble conserva edificis d'interès com l'església de Sant Pere, de origen romànic, i el Castell de Rellinars, que data del segle XII. Passejar pels carrers empedrats i descobrir els racons amb encant d'aquesta localitat és una experiència inoblidable per als amants de la història i la cultura.

Festes tradicionals

Rellinars és conegut per les seves festes tradicionals, que reflecteixen l'esperit festiu i la passió dels seus habitants per les tradicions. Una de les festes més importants és la Festa Major, que se celebra el 29 de juny en honor a Sant Pere, patró del poble. Durant aquests dies, es realitzen diverses activitats com correfocs, concerts, cercaviles i sardanes, entre altres. A més, no poden faltar les tradicionals sardanes, ballades populars que omplen els carrers de música i alegria.

Una altra festa destacada és la Fira de la Cirera, que se celebra al mes de juny i que posa en valor un dels productes més característics de la zona. Els visitants poden gaudir de degustacions de cireres, artesania local i activitats per a tota la família en aquesta fira que atrau a visitants de tota la comarca.

En definitiva, Rellinars és un destí turístic que ofereix una gran varietat d'atraccions per als amants de la natura, la cultura i les festes tradicionals. Amb la seva ubicació privilegiada i la seva oferta turística, aquest municipi és una opció perfecta per a aquells que desitgen conèixer la autèntica essència de la comarca del Vallès Occidental.