Rubí

Agenda de Fires i Festes

Tornar a la comarca

Rubí

Agenda de Fires i festes a Rubí

Fragment del cartell d'Els Pastorets de Rubí (podeu veure'l ampliat a l'apartat "Enllaços")

Els Pastorets de Rubí

16/12/2023 - 30/12/2023

Fragment del cartell d'Els Dimoniets (podeu veure'l ampliat a l'apartat "Enllaços")

Els Dimoniets

13/01/2024 - 14/01/2024

Festa major de Rubí 2024

Festa major de Rubí 2024

29/06/2024 - 01/07/2024

Descobreix el municipi de Rubí

Rubí és un municipi que es troba a la comarca del Vallès Occidental, a la província de Barcelona. És conegut per la seva rica història i el seu patrimoni cultural, a més de la seva bellesa natural i la seva proximitat a la ciutat de Barcelona. Amb una població de més de 75.000 habitants, Rubí és un destí turístic cada vegada més popular per als visitants que busquen experiències autèntiques i un ambient tranquil.

Atraccions turístiques d'interès a Rubí

Rubí ofereix una gran varietat d'atraccions turístiques per als visitants. Una de les més famoses és el Castell de Rubí, que data del segle X i ofereix un fascinant recorregut per la història de la regió. També hi ha altres llocs d'interès com el Parc del Castell, un espai verd ideal per a passejades i activitats a l'aire lliure. Els amants de la natura també poden gaudir del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, que ofereix un paisatge impressionant i rutes de senderisme per als més aventurers.

Principals festes a Rubí

Rubí és conegut per les seves festes tradicionals i celebracions populars. Una de les més importants és la Festa Major de Rubí, que se celebra a l'agost i ofereix una gran varietat d'activitats i esdeveniments per a tota la família. També destaca la Fira de la Pedra, una mostra de l'artesania local i la gastronomia de la regió. A més, durant tot l'any es fan altres festes i celebracions com la Festa de Sant Jordi, la Festa de Sant Pere, i moltes altres que reflecteixen la rica tradició cultural de Rubí.

En resum, Rubí és un municipi amb un ric patrimoni històric i cultural, a més de ser un destí turístic ideal per als amants de la natura i les festes tradicionals. Amb la seva proximitat a Barcelona i la seva gran varietat d'atraccions turístiques, Rubí és un lloc que val la pena descobrir per als visitants que busquen una experiència autèntica i inoblidable a Catalunya.