Sallent

Agenda de Fires i Festes

Tornar a la comarca

Sallent

Agenda de Fires i festes a Sallent

Festa major de Sallent 2024

Festa major de Sallent 2024

07/09/2024 - 08/09/2024

Descobreix el encant de Sallent

Sallent és un municipi situat a la comarca del Bages, a la província de Barcelona. És un lloc amb un gran encant, envoltat de natura i amb un ric patrimoni històric i cultural. Les seves estretes carreretes empedrades, les seves cases de pedra i les seves esglésies fan de Sallent un destí turístic perfecte per a aquells que busquen un lloc tranquil i amb encant. A més, el municipi està envoltat de muntanyes i rius, oferint un entorn natural perfecte per a la pràctica d'activitats a l'aire lliure com ara senderisme, escalada o ràfting.

Principals atraccions turístiques

Una de les principals atraccions turístiques de Sallent és la seva església parroquial, dedicada a Sant Andreu. Aquesta església de estil gòtic data del segle XV i és un dels principals símbols del municipi. A més, Sallent també compta amb un interessant Museu de la Pell, que ofereix una visió de la importància que ha tingut la indústria del cuir a la zona.

Per als amants de la natura, el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac és una visita obligada. Aquest parc ofereix un paisatge impressionant, amb muntanyes, coves i boscos, i és perfecte per a realitzar excursions i gaudir de la natura.

Principals festes del lloc

Sallent compta amb un calendari festiu ric i divers, amb festes tradicionals que mostren l'essència i la cultura del municipi. Una de les festes més importants és la Festa Major, que se celebra en honor a Sant Andreu, el patró de la localitat. Durant aquesta festa, els carrers es omplen d'activitats i esdeveniments com ara concerts, balls, correfocs i espectacles pirotècnics.

Una altra festa destacada és la Fira de la Puríssima, que se celebra a principis de desembre i ofereix una gran varietat de productes artesanals i gastronòmics locals. A més, durant aquesta fira es realitzen diverses activitats culturals i lúdiques que permeten als visitants conèixer millor la tradició i la història de Sallent.

En resum, Sallent és un destí turístic perfecte per a aquells que busquen un lloc amb encant, rodejat de natura i amb una rica oferta cultural i festiva. Tant si es busca relaxar-se en un entorn natural com si es vol descobrir les tradicions i la història d'aquesta localitat, Sallent ofereix una experiència única i inoblidable.