Salou

Agenda de Fires i Festes

Tornar a la comarca

Salou

Agenda de Fires i festes a Salou

Joan Dausà

Joan Dausà

17/12/2023 - 29/12/2023

Festa major de Salou 2024

Festa major de Salou 2024

03/02/2024 - 03/02/2024

Salou: un municipi turístic al cor de la Costa Daurada

Salou és un municipi situat a la costa de la província de Tarragona, a Catalunya. És conegut per les seves platges de sorra daurada, el seu clima mediterrani i la seva animada vida nocturna. Aquesta localitat és un dels destins turístics més populars de la Costa Daurada, atreient milers de visitants cada any.

El municipi de Salou té una població d'aproximadament 27.000 habitants, però aquesta xifra augmenta considerablement durant la temporada turística, amb una gran quantitat de visitants estrangers que arriben per gaudir del sol, la platja i les activitats d'oci que ofereix la zona.

Atraccions turístiques

Salou ofereix una gran varietat d'atraccions turístiques per a tots els gustos. Les seves platges són, sense cap mena de dubte, el principal reclam per als visitants. Les platges de Llevant, Ponent i Capellans són les més conegudes i ofereixen tot tipus de serveis i activitats, com ara esports aquàtics, zones de jocs per a nens i un ampli ventall de bars i restaurants a la vora del mar.

A més de les platges, Salou compta amb altres punts d'interès com el Far de Salou, situat al cap de Salou, des d'on es pot gaudir d'unes vistes espectaculars de la costa. El parc temàtic PortAventura World, situat a les afores de la ciutat, és també una de les principals atraccions turístiques de la zona, atreient visitants de totes les edats amb les seves emocionants atraccions i espectacles.

Principals festes

Salou és conegut per la seva animada vida nocturna i les seves festes populars, que atrauen visitants de tot el món. La festa major de Salou se celebra durant la segona quinzena de setembre i ofereix un ampli programa d'activitats i esdeveniments per a tota la família, incloent concerts en directe, espectacles de focs artificials i desfilades tradicionals.

Una altra festa destacada és la Nit de Sant Joan, que se celebra el 23 de juny amb fogueres a la platja, música en directe i una atmosfera festiva que atrau a molts visitants locals i turistes. A més, durant tot l'any es celebren altres festes i esdeveniments com ara el Carnaval, la festa de la Verema i la festa de la Cervesa, que contribueixen a mantenir un ambient festiu i animat a Salou.

En resum, Salou és un destí turístic perfecte per a aquells que busquen sol, platja i diversió. Amb les seves platges de sorra daurada, les seves atraccions turístiques i les seves festes populars, aquesta localitat de la Costa Daurada ofereix una gran varietat d'opcions per a tots els visitants.