Sant Cebrià de Vallalta

Agenda de Fires i Festes

Tornar a la comarca

Sant Cebrià de Vallalta

Agenda de Fires i festes a Sant Cebrià de Vallalta

Fira del Mil·lenari

Fira del Mil·lenari

19/11/2024 - 19/11/2024

Municipi de Sant Cebrià de Vallalta

Sant Cebrià de Vallalta és un municipi situat a la comarca del Maresme, a la provincia de Barcelona. Amb una extensió de 15,52 km², el municipi està format per diversos nuclis urbans, entre els quals destaquen Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pere de Riu, i Can Muntanyola. Aquesta localitat limita amb els municipis de Sant Iscle de Vallalta, Sant Cebrià de Vallalta i Sant Pol de Mar, i està situada a 6 km de la costa mediterrània.

El municipi és conegut per la seva riquesa natural i el seu patrimoni històric, amb nombrosos elements d'interès arquitectònic com l'església parroquial de Sant Cebrià de Vallalta, datada del segle XVI, o la torre de Can Muntanyola, una construcció del segle XVIII. A més, la zona ofereix diverses rutes de senderisme que permeten als visitants gaudir de la bellesa del seu entorn natural, com el parc natural de Montnegre i el Corredor o la serra de l'Ardenya.

Atraccions turístiques d'interès

A Sant Cebrià de Vallalta, els visitants poden gaudir de diverses atraccions turístiques d'interès. Una de les més destacades és la ruta de les masies de Sant Cebrià de Vallalta, que permet conèixer l'arquitectura rural de la zona i descobrir la història i el passat agrícola del municipi.

A més, la localitat compta amb diverses platges properes, com les de Sant Pol de Mar, que ofereixen la possibilitat de gaudir del sol i el mar, així com de les activitats nàutiques i l'oferta gastronòmica de la zona. El municipi també és un punt de partida ideal per visitar altres indrets d'interès del Maresme, com Calella, Pineda de Mar o Blanes, coneguts per les seves platges i la seva animada vida nocturna.

Per als amants de la natura, Sant Cebrià de Vallalta ofereix la possibilitat de realitzar diverses rutes de senderisme i bicicleta de muntanya, com la ruta dels 3 Monts o la ruta de la Pedra i l'Aigua, que permeten descobrir la riquesa natural de la comarca.

Principals festes del lloc

Sant Cebrià de Vallalta compta amb diverses festes tradicionals que ofereixen als visitants l'oportunitat de conèixer les tradicions i la cultura local. Una de les festes més destacades és la Festa Major de Sant Cebrià, que se celebra al juliol i inclou diverses activitats com concerts, cercaviles, sardanes i espectacles pirotècnics.

A més, el municipi també celebra altres festes tradicionals com la Fira de Sant Isidre, que té lloc al maig i inclou una fira d'artesania, activitats per a tota la família i espectacles de música i dansa tradicional. Aquesta fira és una oportunitat ideal per conèixer la gastronomia local i els productes de la zona.

En resum, Sant Cebrià de Vallalta ofereix als visitants la possibilitat de gaudir de la seva riquesa natural, el seu patrimoni històric i les seves festes tradicionals, convertint-se en un destí ideal per als amants de la cultura, la natura i la gastronomia.